Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor

 Ziua indragostitilor

Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur şi simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!

Ești inima mea… calda si buna
Ești sufletul meu care vibrează-n furtuna
Ești tot ce-i frumos și cald în lumina,
Ești dragostea vie ,speranța de mâine,
Ești tot ce-mi doresc in viața aceasta,
Iubire, speranța, căldura si vise… Te iubesc !
Poți să spui ”te iubesc” într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viața ta, îți voi fura un minut, te voi săruta o oră și te voi iubi o viață.
Iți mulțumesc ca ai introdus cuvântul Dragoste in dicționarul vieții mele! Te iubesc enorm, iubirea mea.
De Valntine’s Day, cadoul cel mai frumos pentru cealaltă jumătate a ta este o floare deoarece ea este plina de mireasma iubirii si de sentimentele care le simți pentru iubirea ta. Dăruiește cadou prieteni tale o mica floricica si o sa vezi ca te va iubii de 10 ori mai mult. Te iubesc îngerașul meu pufos.
Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, ca o oră are 60 min. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate .

Sa iubești înseamnă sa trăiești prin celălalt, sa simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Sa iubești înseamnă sa te completezi prin celălalt. Happy Valentine’s Day!
Tu ai făcut culorile mai vii, frumusețea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îți reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viața, minunea vieții mele!
Tu ești floarea vieții mele
Alta floare nu găsesc
Tu ești totul pentru mine
Eu pe tine te iubesc.
Orice ai face, sunt alături de tine. Sper ca toate visele tale sa se împlinească. Oriunde, oricând, voi fi lângă tine dorind-ti dragoste si fericire. Pentru ca te iubesc.
Iubire fără sărut
E un lucru neplăcut
E ca cerul fără luna
E un clopot ce nu suna!
Intr-un cos cu viorele
Cânta doua pasarele
Una cânta TE IUBESC
Alta cânta si mai bine
TE IUBESC NUMAI PE TINE!
De Sfântul Valentin vreau să-ți spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atențiile pe care mi-le faci și modul în care îmi înseninezi viața.
Azi sărbătorim iubirea noastră iubire sincera și pasională care mă face să iubesc viața pentru că tu faci parte din ea. Astăzi iți voi spune din nou TE IUBESC si mă voi pierde în săruturile si îmbrățișările tale. Maine la fel si toata viața de acum înainte iți voi spune eternul TE IUBESC!!!
Te iubesc îți spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toata viața! Happy Valentine’s Day!
Puiului meu drag: Ce-ar fi dacă într-o zi nu ți-aș mai privi ochii? Aș înnebuni. Și ce-ar fi dacă într-o zi buzele nu mi le-ai mai dărui? Aș îngheța și m-aș topi și aș muri. Te iubesc cu dor, al tău pentru veșnicie.Toată viață mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plâns după ea. Acum, lângă tine, am găsit-o! Happy Valentine’s Day!
Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii cădeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi şi, chiar dacă soarta ne va despărți, iubirea noastră va sta acolo sus, scrisă într-o stea.
Privesc înapoi așteptând o regăsire, revăd şi acum chipul tău, va fi totdeauna o eternă iubire. Pentru tine, pentru mine, pentru noi. Happy Valentine’s Day!
Nu caut astăzi declarații de dragoste, ele se citesc în tot ce faci când ești cu mine. Cu multă dragoste…
Tu ești trecutul, prezentul și viitorul verbului A iubi. Mulțumesc, dragostea mea!
Dacă îmi dai șansa de a-ți demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viață sărbătorind Ziua Îndrăgostiților cu tine.
Oricât de simplu, pe atât de complicat, sper ca îndată ce-ai văzut mesajul, ai închis ochii și în gândul tău m-ai sărutat. Happy Valentine’s Day!
Gândește-te la cel mai dulce lucru, înmulțește-l cu infinit, adună o eternitate și vei ști cât de mult te iubesc.
Daca ai fi o floare eu as fi vântul, ploaia si lumina. Daca ai fi o stea eu as fi noaptea eterna. Daca ai fi ocean eu as fi plaja mărginita de gândurile tale. Numai pentru a fi împreună, pentru totdeauna. Te iubesc.
Ești cea mai frumoasa minune din viața mea, tu ești dorința mea dintotdeauna: sa iubesc, sa fiu iubita! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos in cale TE IUBESC mai mult decât viața mea, tu ești totul pentru mine! Iți mulțumesc ca-mi ești alături „la bine si la greu” iți mulțumesc pentru „Noi” – cea mai puternica galaxie din cate exista!
Te iubesc si asta se întâmplă de ceva timp si nu pot decât sa îmi doresc sa fie pentru totdeauna… pentru ca ziua îndrăgostiților este ziua noastră si ziua noastră e in fiecare zi. Lasă-mă sa te iubesc pentru totdeauna.
De Ziua îndrăgostiților nu vreau decât sa îți spun ca dragostea adevărata nu are final fericit… pentru ca pur si simplu nu are final! Vreau sa-mi petrec ziua de Sf. Valentin cu tine pentru totdeauna.
Un duh mi-a promis 3 dorințe. Eu i-am spus ca nu vreau 3 nici măcar doua ci una singura: Mi-as dori sa te am pe tine! Happy Valentine’s Day!
Ziua indragostitilor  :Te iubesc cum iubește pasărea , pădurea, cum iubește aurora, soarele, cum iubește floarea, rouă dimineții. Cu tine trăiesc, exist, iubesc. Fără tine nu sunt nimic.
Ziua indragostitilor  :Îmi cade o lacrimă din ochi și nu știu ce e cu mine, dar un singur lucru însă știu mi-e tare dor de tine.
Ziua indragostitilor  :Happy Ziua Îndrăgostiților dragostea mea. Mi-e dor de tine de zi cu zi si nu se poate aștepta pana când suntem împreună. Mi-e dor de sentimentul de a fi in condiții de siguranța si securitate in brațele tale.
Ziua indragostitilor  :As vrea sa fiu o stea…o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca! Te iubesc !
Ziua indragostitilor  :Când vine noaptea uita-te pe cer. Daca vezi o stea cazatoare pune-ti o dorință. Ai încredere se va îndeplini pentru ca eu mi-am pus si te-am întâlnit pe tine.
Ziua indragostitilor  :De-ar fi universul o lume plina de femei si eu un astru printre ele, eu tot pe tine te-as alege caci ești iubirea vieții mele… te iubesc…
Ziua indragostitilor  :Într-o noapte o stea m-a întrebat: ‘De ce nu o lași dacă te face sa plângi?’ I-am răspuns :’Stea, tu ți-ai părăsi cerul?’
Ziua indragostitilor  :Tu ești tot ce am pe lume, mai scump, mai drag si mai de preț tu si numai tu poți fi TOTUL pentru mine, Amore mio!
Ziua indragostitilor  :Dragostea nu este numai flori, zâmbete, iubire, ci înseamnă şi lacrimi, dorință, pasiune şi de aceea puțini au privilegiul de a-i descoperi puterea.
Ziua indragostitilor  :Dragostea nu te întreabă, ea deschide ușa sufletului, pune stăpânire pe inima ta si ție nu-ti rămâne decât sa te conformezi noilor reguli. Eu m-am conformat, tu ce mai aștepți?
Ziua indragostitilor  :De Ziua îndrăgostiților nu vreau decât sa iți spun ca dragostea adevărata nu are final fericit… pentru ca pur si simplu nu are final! Vreau sa-mi petrec ziua de Sf. Valentin cu tine pentru totdeauna.
Ziua indragostitilor  :Odată un om a spus ca „a iubi înseamnă totul”. Abia acum realizez ca a avut dreptate, deoarece toate sunt nimicuri in viața aceasta daca nu îți găsești sufletul pereche.
Ziua indragostitilor  :Pentru a trai am nevoie de bătăi de inima. Pt asta am nevoie de o inima. Pt o inima am nevoie de fericire. Pt fericire am nevoie de tine.
Ziua indragostitilor  :Nu știu ce s-ar întâmplă cu mine daca tu nu ai exista întotdeauna îmi înveselești ziua si mă faci sa simt ca trăiesc cu adevărat. Tu ești steaua mea călăuzitoare care îmi păzește nopțile. Nu pot decât ca te iubesc foarte mult si tu ești totul pentru mine!!!
Ziua indragostitilor  :Ochii tai sunt făcuți să cucerească, trupul tău e făcut sa trezească dorințele. Toata ființa ta e încântătoare si eu sunt cel mai norocos bărbat, caci sunt iubit de tine.
Ziua indragostitilor  :Ești departe, sunt departe, totuși nu te pot uita. Căci privirea ta frumoasă a intrat în inima mea.
Ziua indragostitilor  :De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atențiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viața.
Ziua indragostitilor  :Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viață frumoasă, m-aș apleca asupra umărului tău, te-aș strânge în brațe și aș spune „Uite asta”.
Ziua indragostitilor  :Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îți mai scriu, să îți mai spun. Îți arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mișcare, prin fiecare atingere.
Ziua indragostitilor  :Când sunt cu tine, mă simt împăcat cu lumea întreagă. Happy Valentine’s Day!

ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor was last modified: februarie 20, 2017 by Liliana Bargan