Urari de ziua de nastere

Urari de ziua de nastere noi

urari de ziua de nastere

Urari de ziua de nastere

Este un sentiment frumos să știi că cineva te place, dar este și mai plăcut când știi că niciodată nu uită de ziua ta de naștere. La mulți ani!

linie15

Un mesaj drăguț, pentru o persoană drăguță, într-o manieră drăguță pentru a-ți ura o zi de naștere drăguță! La mulți ani!

linie15

La mulți ani, prietenului care este mereu alături de inima mea. Vreau să știi că mă gândesc la tine și îți urez o zi de naștere specială. La mulți ani!

linie15
linie15

Aș vrea să pot sărbători alături de tine. Pentru că azi e ziua ta, este o oportunitate pentru tine să știi că lucrurile speciale sunt create pentru tine. Sper că viața te va conduce spre fericirea supremă și succes, îți urez ca visele și dorințele tale să devină realitate.

linie15

Zboară în avionul ambiției, aterizează pe aeroportul succesului, fie ca viitorul tău să strălucească mereu. Cu multă dragoste: La mulți ani!

linie15

Cea mai bună urare de ziua ta, probabil că este să-ți trăiești viața la maxim fără nici un regret. La mulți ani!

linie15

Sunt atât de norocos că am o relație de prietenie atât de frumoasă și prețioasă cu un om atât de minunat ca tine. La mulți ani!

linie15

Să ai o zi de naștere minunată. Îți urez ca fiecare zi să fie plină de iubire, zâmbete, fericire, căldură și lumină. La mulți ani!

linie15
linie15

Viața este foarte scurtă, deci trăiește din plin orice moment, nu-ți pierde încrederea și mergi doar înainte. Să ai o zi de naștere fericită!

linie15

12 luni de bucurie, 8760 ore de momente dulci, 365 zile de zâmbet, îți urez o zi de naștere fericită. La mulți ani!

linie15

Îți urez o zi de naștere fericită și ca dorințele tale devină realitate. Fie ca fiecare zi care urmează să-ți aducă fericire. Cu iubire pentru tine, la mulși ani.

linie15

O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Fie ca visele și dorințele tale să devină realitate în acest an. La mulți ani.

linie15

Urari de ziua de nastere

linie15

Atât de multe urări, atât de multe zâmbete, multe memorii, dar prea puține cuvinte pentru o zi atât de importantă. La mulți ani!

linie15

Fiecare lumânare de pe tort este încă un an în care am fot norocos că mi-ai fost prieten. La mulți ani pentru o persoană minunată!

linie15

De ziua ta fie ca toate cele 365 de zile viața ta să se îmbogățească cu un amestec perfect de iubire, plăcere și fericire. Fii fericit și sărbătorește fiecare moment din viața ta.

linie15

Poate că nu voi fi capabil astăzi să-ți ofer cel mai perfect cadou, dar toate gândurile și urările mele sunt îndreptate către tine. La mulți ani!

linie15

Urari de ziua de nastere: Ești special și meriți tot ce e mai bun. Îți doresc o viață minunată plină de iubire și fericire. La mulți ani!

linie15

Urari de ziua de nastere: Anul nou este o sărbătoare pentru toată lumea. Ziua de naștere este o sărbătoare individuală. Iar astăzi este ziua ta! Dar te rugăm să o sărbătorești cu toată lumea. La mulți ani!

linie15

Urari de ziua de nastere: Sper că această zi să fie începutul celui mai măreț și minunat an din viața ta. La mulți ani.

linie15

Urari de ziua de nastere: La mulți ani celui mai bun, minunat și fabulos prieten. Tu ești persoana cea mai înzestrată de pe acest pământ. O zi de naștere fericită!

linie png, alba

Urari de ziua de nastere was last modified: noiembrie 3, 2016 by Liliana Bargan