Statusuri despre dragoste noi

 Statusuri despre dragoste noistatusuri despre dragoste frumoase

Statusuri despre dragoste noi

 1. Cea mai mare fericire în viață – este a avea certitudinea că suntem iubiți, iubiți pentru ceea ce suntem, așa cum suntem, și în ciuda faptului că suntem ceea ce suntem.
 2. Nu mi-e frică să simt, mi-e teamă să nu mă înec în sentimente… Nu mă tem de durere fizică, dar de cea a sufletului… Nu mă tem a iubi… mi-e teamă să devin inutil… Nu îmi este frică să mor… Mi-e teamă să rămână fără cei pe care iubesc atât de mult…
 3. Numai când pierdem, înțelegem că am iubit. Numai când pierdem, noi ne rugăm să fim iertați. Numai când pierdem, ne învinuim că nu am apreciat ce am avut. Și numai după ce am pierdut, învățăm să iubim…
 4. Romantica – nu este atunci când stai îmbrăcat bine într-un restaurant scump. Pentru romantism e suficientă o ciocolată … dar sub clar lună…
 5. Dragostea îl face pe om mai curat. Cel puțin, îl face să se spele, să se bărbierească și să-și spele șosetele.
 6. Dragostea – cel mai puternic sentiment dintre toate patimile, deoarece în același timp ea ocupă mintea, inima și trupul.
 7. Dragostea – este atunci când te uiți la iubita care doarme și te gândești: „Aș ucide-o, parazita!”, dar singur amâni pentru mâine, mâine, mâine…
 8. Dragostea este totul! Și aste e tot ce știm despre ea.
 9. – Dragule, spune-mi o poveste de noapte bună.

– Te iubesc. Dormi.

 1. – Te gândești la el? – Da … dar de unde știi? – N-am mai văzut în la cineva în priviri durere și speranță în același timp!
  ziua indragostitilor
 2. Mai bine aș privi cum mori. Te doare?! Da! Dar să privesc cum o săruți pe alta e și mai dureros!
 3. Iubirea adevărată nu are un final fericit. Iubirea adevărată nu are sfârșit.
 4. Iubirea e sentimentul pe care niciodată nu vei găsi cuvintele potrivite în care să-l descrii! Poți doar să o demonstrezi!
 5. -Ce aș putea eu să-ți ofer? Nu am nici o mașină, nici apartament… -Poți să-mi dai aripi, lasă toți să meargă, eu voi zbura!
  inimioare jpg, inimioare png 254x273
 6. Nu există oameni ideali, iubiții pe cei care vă acceptă cu defectele voastre.
 7. În timp ce sufletul vrea să iubească, mintea va găsi argumente pentru iertare!
 8. Adevărata dragoste nu e cea care ține mulți ani despărțiți, adevărata dragoste e cea care ține mulți ani împreună.
 9. Simpatia – când îți place aspectul, îndrăgostire – când îți place și aspectul și caracterul, iubirea – când accepți până și defectele!
 10. Când ai o dragoste neîmpărtășită, vrei să-ți ceri iertare de la toți cei care au fost îndrăgostiți de tine fără a primi răspuns.
 11. Când a venit iubirea – minte a plecat în vacanță.
 12. Dragostea – e cum ar fi ciocolata: mai întâi Bounty – un deliciu ceresc, atunci Twix 2 – linii și apoi Kinder Surprise.
 13. Copii care nu sunt iubiți, devin maturii care nu pot iubi!
 14. Cineva pentru fericire are nevoie de mașină, bani, reședință în New York. Eu pentru fericire am nevoie doare de tine lângă mine, pentru totdeauna.
 15. Unde este multă iubire, acolo sunt și multe greșeli. Unde nu există iubire, acolo sunt numai greșeli.
 

Best images for facebook timeline cover Love With Heart free wallpapers,NEW,3D,Heart,Love,with

Etichete (cuvinte cheie): Statusuri despre dragoste noi, Statusuri despre dragoste adevărate, Statusuri despre dragoste 2015, Statusuri despre dragoste pentru ea, Statusuri despre dragoste pentru el, Statusuri despre dragoste și sentimente noi, Statusuri despre dragoste perfecte.

linie png, alba

Statusuri despre dragoste noi was last modified: februarie 21, 2018 by Liliana Bargan