SMS de zi de nastere 2017

sms de zi de nastere

SMS de zi de nastere 2017

SMS de zi de nastere 2017

Sper ca de ziua ta specială să primești tot ce-ți dorește inima. Îți doresc o zi plină e surprize plăcute. La mulți ani!

Să ai o zi de naștere uimitoare. Ea vine o dată în an, așa că fă-o de neuitat!

E drăguț să știi că cineva te place, dar e și mai plăcut să știi că acel cineva nu uită niciodată de ziua ta. La mulți ani!

Gândul la tine și la timpul frumos petrecut împreună mă fac să zâmbesc. O zi de naștere fericită!
La mulți ani unui prieten care e mereu aproape de inima mea. Vreau să știi că mă gândesc la tine și îți urez o zi de naștere uimitoare.

Eu dansez și cânt de ziua ta. Doar că tu nu mă poți vedea. La mulți ani!

Să zbori într-un avion de ambiții și să aterizezi pe un aeroport de succes, fie ca viitorul tău să fie mereu luminos. Cu multă dragoste, La mulți ani!

Să-ți fie viața o mare de stele strălucitoare. Fie ca toate visele să-ți devină realitate, fie ca fiecare stea din fiecare noapte să-ți aducă dragoste și bucurie. La mulți ani!
Sunt atât de norocos că am cea mai frumoasă și prețioasă relație de prietenie cu cel mai drag și minunat prieten. La mulți ani!

Viața este foarte scurtă, deci bucură-te de fiecare moment. Nu-ț pierde încrederea și mergi înainte. La mulți ani!

Cum te aștepți ca eu să țin minte data zilei tale de naștere dacă tu niciodată nu arăți mai bătrân? La mulți ani, amice!

SMS de zi de nastere: Sărbătorim o persoană e ce aduce fericire tuturor, cineva care mai mult oferă decât primește și umple viața noastră cu bucurie și voie bună. La mulți ani!

SMS de zi de nastere:  Deci, La mulți ani! Îți urăm să ajungi la 102, pentru că nu ne putem imagina viața fără tine!

SMS de zi de nastere:  Fie ca ziua ta să fie plină de raze calde de iubire și de zâmbete colorate și luminoase. La mulți ani.

SMS de zi de nastere: Zilele de naștere cel mai bine se sărbătoresc cu multă ciocolată, mulți prieteni și vin. Sper să ai o zi de naștere minunată. La mulți ani! 

linie png, alba

SMS de zi de nastere 2017 was last modified: aprilie 19, 2017 by Liliana Bargan