SMS de Iubire

SMS de Iubire 

Sms de iubire: Sunt mii şi mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranţă le meriţi, eu din pacate nu le ştiu pe toate ca să ţi le spun… Din pacate nu pot atinge soarele să ţi-l dăruiesc… Nu pot atinge stelele pentru a ţi le dărui… Nu-ţi pot da nimic mai mult decât sufletul meu, gândurile mele, trupul meu, întreaga mea fiinţă! Şi dacă îţi spun că te iubesc fară ca măcar să-ţi fi întâlnit privirea… înseamnă că te iubesc pentru ceea ce eşti, pentru ceea ce mă faci să simnt… să fiu… pentru sufletul tău de aur… pentru tot ceea ce reprezinţi pentru viaţa mea.

SMS de Iubire noi originale

Aș vrea să colorez lumea altfel, cu diferite culori, cu culorile ce predomină între noi, între dragostea noastră, să se iubească toți, cum ne iubim și noi. Ți-aș dărui în fiece clipă un trandafir, un trandafir roșu, roșu aprins, un roșu al dragostei, al pasiunii. Mă culc cu tine în gînd, mă scol cu tine în gînd, traiesc doar cu tine, privind chipul tău de înger mă face să zbor în al 9 cer, acolo sus în rai. Fiindcă raiul ești tu și tot ce ne înconjoară,este zîmbetul tău, sărutul tău ce îmi alină sufletul și inima. Te iubesc foarte mult, și sper că vom fi un timp îndelungat împreună.

SMS de Iubire noi originale
SMS de Iubire noi originale

Suntem litere rătăcitoare pe filele vechi și uitate a unui copil, dar împreună am putea înșira în pagină cel mai frumos roman de dragoste.

SMS de Iubire noi originale
SMS de Iubire noi originale

Suntem paleta și pensula… perimate pe rafturile unui pictor, dar împreună am putea picta cea mai superbă operă de artă.

SMS de Iubire noi originale

Suntem 2 semințe de flori, pierdute în pachetul unui grădinar, dar împreună am putea transforma pământul într-o grădină imensă cu flori din cele mai colorate.

SMS de Iubire noi originale

Suntem suflete haine și visătoare ce nu au suferit decît eșecuri, dar împreună putem atinge fericirea absolută.

SMS de Iubire noi originale

Suntem muritori de rînd, dar împreună am putea prinde aripi, cuceri înălțimile și stăpîni universul.

SMS de Iubire noi originale

Pentru că vreau sa fii cel mai fericit om din lume, pentru că știu că o meriți cu adevărat și pentru că știu că nu am putea exista în singurătate, îți ofer ție ceea ce am mai scump… Inima mea îți aparține!

SMS de Iubire noi originale

Numai în prezenţa ta pot răsufla din plin simţind că în sfîrşit trăiesc, fără tine mă sufoc cu-adevărat! Doar tu poţi deveni atît de necesară precum o gura de apă în pustiu – aşa te simt mereu atunci cînd nu-ţi văd ochii dragi şi cînd nu te simt alături… şi doar la tine pot privi cu satisfacţie o veşnicie, aşa cum aşi admira apa curgătoare şi limpede a unui rîu…

SMS de Iubire noi originale

Sms de iubire: Am nevoie să fiu iubit. Am nevoie să fiu îmbrăţişat şi privit cu dragoste. Am nevoie să simt o inimă bătând lângă mine. Am nevoie de o fiinţă pentru care să mă trezesc dimineaţa, căreia să-i spun „noapte bună” şi cu care să-mi împart zilele… am nevoie de tine, te iubesc.

SMS de Iubire noi originale

Sms de iubire: Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, pînă la urmă am spus-o. Mă simt și eu uimit și copleșit de stările și trăirile care dau năvală în sufletul meu… Ceea ce simt nu pate fi descris în cuvinte… e prea intens… prea de neînțeles pentru mine, care nu am simțit niciodată pînă acum așa ceva… Te iubesc, my angel!

SMS de Iubire noi originale

Sms de iubire: Pe cat esti de puternic pe atat esti de tandru, pe cat esti de tandru pe atat esti de viril, pe cat esti de viril pe atat esti de romantic! Esti mai minunat decat am visat si esti al meu. Te astept sa-ti primesti si tu cadourile pe care ti le-am pregatit.

SMS de Iubire noi originale

Sms de iubire: Dragostea este sentimentul cel mai maret care face minuni, care faureste oameni noi, creaza cele mai mari valori morale… Intradevar dragostea este o planta rara care se hraneste din sensibilitate este esenta vietii noastre ce framinta trupul omenesc oferindu-i o forta de creatie. Nu oricine poate trai dragostea cea mare fiindca ea te face sa iubesti si sa fii iubit(a).

SMS de Iubire noi originale

Sms de iubire: Dragul meu iubi… te iubesc foarte mult si tin la tine mult de tot, esti viata mea si iti sunt recunoscatoare pentru tot ce faci pentru mine ca sa fiu fericita… Chiar daca nu esti alaturi de mine, esti aproape fiece zi in inima si sufletelul meu, nu e nimic mai mare si mai puternic sentiment decit dragostea mea ce ti-o port eu. Iti multumesc din toata inima ca ai rabdare la toate ambitiile mele si ca niciodata nu mai lasat la nevoie… am nevoie de tine si nu te dau la nimeni!

SMS de Iubire noi originale

Sms de iubire: Atunci cand privesc spre cer, un nor ia forma chipului tău si sunt fericit(a) ca tu ma asculti si simti ce spun. De cand te-am vazut te plac si ma gandesc la tine in fiecare moment si sincer sunt nebun(a) dupa tine si noaptea te vizes de aceea iti spun un sincer TE IUBESC…

linie png, alba

SMS de Iubire was last modified: iulie 19, 2016 by Liliana Bargan