Mesaje pentru iubit

Mesaje pentru iubit noi

Mesaje pentru iubit

Mesaje pentru iubit: Iubirea ta imi da viata. Te iubesc si asta ma face sa fiu mai buna,mai frumoasa, mai intelegatoare, dar iubirea ta pentru mine ma face safiu cea mai buna, cea mai frumoasa, cea mai intelegatoare. „Te iubesc”e putin spus. „Te ador” parca se apropie de ceea ce simt eu pentrutine. Eu te iubesc mai mult decat te iubesc, te ador mai mult decat teador, te ador mai mult decat ieri si mai putin decat maine. Privirea taimi da aer, existenta ta ma face sa fiu constienta de existenta mea.
Mesaje pentru iubit separator line

Cat de mult te iubesc nu vei sti niciodata. Totusi, pentru a da odimensiune infinitului iti pot spune ca 59 de secunde din fiecare minutde-al meu inima mea bate pentru tine. E mult sau e putin? …cand veisti raspunsul se va risipi si misterul !!!

Mesaje pentru iubit separator line
Mesaje pentru iubit separator line

Poate ca ochii mei nu au luminat indeajuns zarea ta, poate ca zambetul meu senin nu a inseninat indeajuns fata ta, poate ca am fost doar unstrop din roua diminetii, care a cazut in fantana vietii tale, poate ca am fost doar o stea, in inaltul cerului inimii tale, dar poate ca TE-AM IUBIT, si TE IUBESC !!!

Mesaje pentru iubit separator line
Mesaje pentru iubit separator line

Dragostea inseamna sa respiri, sa speri, sa ierti.. sa iubesti. Dacaas fi un nor as sta tot timpul deasupra ta, daca ai fi pamant eu as fiapa, daca ai fi „rautatea”, eu as fi puritatea. Te iubesc foarte multsi cred ca fara tine nu as mai putea trai in aceasta lume, care m-is-ar parea ca ziua fara soare sau noaptea fara stele.

Mesaje pentru iubit separator line

Mai da-mi o sansa, iarta-ma; eu stiu bine c-am gresit…Dar estiiubirea vietii mele; esti visul spre care am tanjit.Iarta-ma, te rog demii de ori; incearca sa revii la ce a fost… Caci fara tine; iti jurca viata n-are rost.Eu te visez in fiecare seara; si singur in vis euiti soptesc…Simtind regretul cum ma inconjoara; de ce, de ce-amgresit, cand stiu ca te IUBESC!

Mesaje pentru iubit separator line

Traiesc din amintiri, vise si sperante. Daca mi s-ar lua acest mod dea trai as muri precum moare o floare atunci cand este udata. Inima mea fost udata cu lacrimile deziluziei create la sfarsitul acestei relatii. Tot ce stiu este ca EL reprezinta tot ce e mai bun pentrumine, un mic ideal de frumusete si bunatate. De ce oare n-a fost sa fieasa cum a spus EL? Oare voi mai iubi vreodata?!

Mesaje pentru iubit separator line

Ma tem ca, daca m-ai iubi, mi-ar exploda tamplele de atata fericire.Tampla dreapta mi s-ar prelinge pe sani si pe coapse si s-ar scurgeintr-o crapatura de pe podea.Tampla stanga s-ar desprinde de mine si,delirind, ar pluti in nestire pana cand s-ar izbi de o stea. Totusi, terog mult, iubeste-ma.

Mesaje pentru iubit separator line

Ti-am spus vreodata ca te iubesc? Ti-am spus vreodata cum te iubesc? NU? Atunci…Te iubesc! Nu este destul?… sa iti spun cum te iubesc? Cum te iubesc… lasa-ma sa numar … Te iubesc cum nu am mai iubit penimeni… Poate crezi ca nu e destul… Te iubesc cum numai un inger poate iubi… Te iubesc cu privirea…, te iubesc cu sarutul…, te iubesc cu atingerea…, te iubesc cu trupul…, te iubeste chiar si fiinta mea… Ma crezi ca te iubesc? Nu e destul? Ce as mai putea spune? Te iubesc.

Mesaje pentru iubit separator line

Nu pastra numai pentru tine taina sufletului tau,… spune-mi-o mie si numai mie… tu care ai surasul plin de viata sopteste-mi taina sufletului tau! Noaptea e adanca, casa e invaluita in tacere si cuiburile pasarilor sunt pline de somn. Spune-mi dragule… spune-mi printre lacrimile tale…printre zambetul chipului tau plin de neliniste… spune-mi taina sufletului tau… Te iubesc dragule…; ca o pasare care si-a pierdut cararea tu m-ai prins in umbra aripilortale… Ma voi strecura in coltul meu si inmarmurita voi ramane in puterea in gandurata a noptii. Cand sufletul meu e scaldat de valurile  fericirii, nu rade de ratacirea mea involburata de primejdii… ci vino langa mine si ia-ma in brate!

Mesaje pentru iubit separator line

M-am trezit intr-o dimineata cu presimtirea ca ceva se va intampla inacea zi. Si a fost ceva minunat. Te-am zarit pentru o clipa, dar aidisparut… Dar a fost de ajuns pentru a ma indragosti… Si de atunciam dorit mereu sa te zaresc,… dar pentru a-ti vorbi, nu aveam incaacel curaj. Doream sa te cunosc, sa ma cunosti. Astfel am aflat cum tenumesti si imaginatia si firea mea nebuna au luat-o razna. Am prinscuraj si ti-am vorbit, dar erai atat de distant si totusi… atitudineata nu m-a descurajat. Esti inca prezent in visele mele si cred ca estede ajuns. N-as vrea sa ajungi totusi sa ma cunosti, de frica unordeziluzii. Este de ajuns sa stii ca undeva, acolo, nu prea departe,este cineva pentru care reprezinti tot ce e frumos.

Mesaje pentru iubit separator line

Mesaje pentru iubit: Fericire… e un cuvant sublim… iubirea seamana a avere, o dragoste,dar totodata si durere, iubirea poate fi frumoasa, dar uneori sifurtunoasa. Daca vreodata iubirea te va lua pe aripa ei… nu oalunga… caci vei regreta… Cand iubesti… tu o stii bine,… dar nulasa ca acest sentiment sa dispara din tine… Sunt clipe ce cad pestenoapte, sunt clipe ce vor reveni si-astept cu nerabdare ziua… cand tuvei reveni.

Mesaje pentru iubit separator line

Mesaje pentru iubit: Dorul este focul în care ard speranţele, dorinţele, durerile, iar cenuşa ce rămâne reprezintă amintirile.

Mesaje pentru iubit separator line

Mesaje pentru iubit: Sunt aici, asculta tacerea inimii mele… si ia-ma de mana, ca sa putem merge mai departe… si nu ma lasa sa privesc nici o secunda inapoi. Mi-e dor de tine, mi-e dor de noi..te iubesc enorm.

Mesaje pentru iubit separator line

Mesaje pentru iubit: Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele…inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc.

Mesaje pentru iubit separator line

Mesaje pentru iubit: Distanța mă omoara. Mă omoară gândul că vreau să te strâng în brațe și nu pot. Gândul că oricând o fată mi te poate lua. Gândul că vreau să adorm in brațele tale si nu pot. Gândul că nu ești aici să mă ți in brațe și să îmi șoptesti că mă iubești. Dar singurul gând care mă încălzeste este faptul că iubirea noastră e mai presus decât kilometrii dintre noi.

linie png, alba

Mesaje pentru iubit was last modified: iulie 19, 2016 by Liliana Bargan