Declaratii de dragoste noi

Cele mai bune 100 declarații de dragoste noi si mesaje (part.II)

Declarații de dragoste noi

  1. Am vrut să spun că te-am iubit în momentul în care te-am cunoscut, dar ar fi prea devreme. Acum, vreau să spui că mă iubești când suntem împreună. Declarații de dragoste noi!

 

  1. Cel mai fericit moment din viată mea se întâmpla când vorbim. Nu am fost niciodată atât de fericit.

 

  1. O persoană profund iubitoare vă poate lua inima, dar el vă poate da și puterea și pasiunea pe care nu ați realizat niciodată că este posibil .

Vezi mai mult

sms de dragoste pentru EL

SMS de dragoste pentru EL

SMS de dragoste pentru EL

Pentru ochii tăi frumoși, pentru zâmbetul tău în cer se bat îngerii, pe pământ sufăr eu! Te iubesc!

Noaptea trecută mi-am cuprins perna și te-am visat pe tine, sper că cândva îmi voi visa perna și te voi cuprinde pe tine! Te iubesc.

Există luna care învață de la tine, soarele te respectă, stelele strălucesc pentru tine. Iar eu sunt aici pentru a trăi pentru tine! Te iubesc.
Vezi mai mult

Mesaje de iubire - Cele mai bune

MESAJE DE IUBIRE

Mesaje de iubire – Ești sclipirea ochilor mei, zâmbetul de pe buzele mele, bucuria de pe chipul meu – fără tine sunt incompletă! Te iubesc!

linie15

Noaptea trecută am pus pe fiecare stea câte un motiv pentru care te iubesc – de la o vreme s-au terminat stelele! Te iubesc.

linie15

Atunci când vei avea nevoie de cineva eu voi fi chiar aici – lângă tine! Te iubesc.

linie15

Îmi oferi bucurie, îmi oferi speranță, îmi dai energia care mă ajută să fac față vieții. Te iubesc scumpule, mai mult decât îți poțitu imagina!
Vezi mai mult

mesaje de dor 2017

Mesaje de dor

MESAJE DE DOR

Voi aștepta până în ziua când ,,eu” te voi putea uita ,,pe tine”, sau până în ziua în care tu vei realiza că nu mă poți uita pe mine.

SMS de Iubire originale

Dacă vrei să afli cât de tare îmi este dor de tine, încearcă să prinzi picăturile de ploaie. Pe care le vei prinde reprezintă cât de tare îți este ție dor de mine, restul reprezintă dorul meu.

SMS de Iubire originale

Privește spre soare și vei vedea timpul. Privește în inimă și vei vedea iubirea. Privește în ochi și vei vedea viața. Privește la telefonul tău și vei vedea cine se gândește acum la tine.
Vezi mai mult

declaratii de dragoste i love you

declaratii de dragoste

Declaratii de dragoste, TOP 15

Să te iubesc pe tine e ca un job full time. Dar îmi iubesc cariera.
Ce nai spune și ce  nu ai face, eu te voi iubi mereu.
Îmi doresc să îți văd zâmbetul când vei citi acest mesaj. Te iubesc.
Un mesaj de dimineață nu înseamnă doar ,,bună dimineața”, dar înseamnă ,, că mă gândesc la tine când mă trezesc”. Te iubesc.

Vezi mai mult

declaratii de dragoste pentru el nou

Declaratii de dragoste pentru el

Declaratii de dragoste pentru el

Eşti prima şi unica persoană care mi-a atins inima cu pasiune şi pe care nu voi înceta niciodată să o iubesc.

Nu ştiu cum ai intrat în inima mea, dar ştiu că nu vreau să ieşi vreodată!

Mi-ai aprins inima cu un simplu  ,,salut,, şi nimic, niciodată nu va schimba asta. Nici timpul, nici distanţa nu vor putea sa schimbe dragostea mea pentru tine.

Vezi mai mult

Mesaje pentru iubit noi

Mesaje pentru iubit

Mesaje pentru iubit: Iubirea ta imi da viata. Te iubesc si asta ma face sa fiu mai buna,mai frumoasa, mai intelegatoare, dar iubirea ta pentru mine ma face safiu cea mai buna, cea mai frumoasa, cea mai intelegatoare. „Te iubesc”e putin spus. „Te ador” parca se apropie de ceea ce simt eu pentrutine. Eu te iubesc mai mult decat te iubesc, te ador mai mult decat teador, te ador mai mult decat ieri si mai putin decat maine. Privirea taimi da aer, existenta ta ma face sa fiu constienta de existenta mea.
Mesaje pentru iubit separator line

Cat de mult te iubesc nu vei sti niciodata. Totusi, pentru a da odimensiune infinitului iti pot spune ca 59 de secunde din fiecare minutde-al meu inima mea bate pentru tine. E mult sau e putin? …cand veisti raspunsul se va risipi si misterul !!!

Vezi mai mult

SMS de Iubire 

Sms de iubire: Sunt mii şi mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranţă le meriţi, eu din pacate nu le ştiu pe toate ca să ţi le spun… Din pacate nu pot atinge soarele să ţi-l dăruiesc… Nu pot atinge stelele pentru a ţi le dărui… Nu-ţi pot da nimic mai mult decât sufletul meu, gândurile mele, trupul meu, întreaga mea fiinţă! Şi dacă îţi spun că te iubesc fară ca măcar să-ţi fi întâlnit privirea… înseamnă că te iubesc pentru ceea ce eşti, pentru ceea ce mă faci să simnt… să fiu… pentru sufletul tău de aur… pentru tot ceea ce reprezinţi pentru viaţa mea.

Vezi mai mult

Declaratii de iubire - dragoste

 

Declaratii de iubire / dragoste

Te iubesc! Te iubesc așa cum nu a mai iubit nimeni niciodată și nu va iubi nicicând! Te iubesc așa cum nu au iubit toți cei dinaintea mea luați la un loc! Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi ce trece și iată de ce aștept cu dor și nerăbdare ziua de mâine! Te iubesc mai mult decât se scrie prin cărți sau se arată prin filme! Te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine însumi sau orice alt lucru de pe lumea asta! Te iubesc, puiuleț!

linie png, alba

Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, pînă la urmă am spus-o. Mă simt și eu uimit și copleșit de stările și trăirile care dau năvală în sufletul meu… Ceea ce simt nu pate fi descris în cuvinte… e prea intens… prea de neînțeles pentru mine, care nu am simțit niciodată pînă acum așa ceva…

linie png, alba

Aşa cum nimeni nu poate trăi fără căldura soarelui, aşa nici eu, iubita mea, nu pot trăi fără căldura ochilor şi a zîmbetului tău! Mă încălzești, îmi luminezi viaţa, îmi dai putere să trăiesc, mă faci să nu pot exista în lipsa ta!

Vezi mai mult

Mesaje de iubire pentru ea 2015, Dragoste.

mesaje de iubire pentru el 

Mesaje de iubire pentru el, Dragoste.

 

  • Când treci printr-o perioada proastă, adu-ți aminte că există Cineva în cer care te iubește și are grija de tine și cineva pe pământ căruia îi pasa de tine – eu sunt acela.
  • Dacă din toată istoria aș putea alege un moment care să îl pot păstra strălucitor și plin de viața, din toate zilele vieții mele aș alege momentul când te-am cunoscut.
  • Dacă sărutările ar fi apa, ți-as dărui un ocean întreg. Dacă îmbrățișările ar fi frunze, ți-aș dărui o pădure. Dacă dragostea ar fi spațiu, ți-aș dărui o galaxie. Dacă prietenia ar fi viața, ți-aș da viața mea.
  • Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aș mai clipi niciodată, de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine.
  • Nimeni nu i-a învățat pe pești să înoate, pe câini să latre sau pe fluturi să zboare – asta e natural și firesc – așa e viața. Exact la fel, nimeni nu m-a învățat să mă gândesc la tine cu dragoste. Așa e viața!

Vezi mai mult