Mesaje de noapte buna 2015

Mesaje de noapte buna 2015

Mesaje de noapte buna 2015

Mesaje de noapte buna 2015

 1. Nu pot aștepta ziua de mâine să fiu în brațele tale din nou, iubirea mea. Noapte Buna.
 1. Între un milion de ieri și un milion de mâine, există o singură astăzi. Iar eu n-aș lăsa să treacă fără să spun – Mă gândesc la tine. Noapte buna.
 1. Aș mers o mie de mile pentru a fi cu tine în seara asta. Dor de tine- Noapte Bună
 1. Când gâzele de noapte lovesc în parul meu, îmi imaginez că sunt sărutările tale. Noapte buna
 1. Iubesc toate stelele de pe cer, dar acestea sunt nimic în comparație cu cele din ochii tai! Noapte Buna!
 1. Într-o zi aș dori ca visul meu ar deveni realitate

          De a mă trezi lângă tine. Până atunci Good Night!

 1. În fiecare noapte îmi place să mă întorc acasă. Deoarece acasă sunt în brațele tale. Noapte bună, dragostea mea!
 1. Soarele a ieșit și a strălucit și astăzi – ca în orice altă zi. Dar nimeni nu știe că lumea mea s-a oprit. Se va porni doar atunci când ne vom întâlni din nou mâine. Noapte bună, dragostea mea!

 1. Aș vrea să fiu acolo să țin pe tine strâns, în loc de asta îți trimit acesta iubitoare „Noapte buna”.
 1. Voi sunteți lumina lumii mele,

          Muzica în inima mea și

          Primul și ultimul gând din ziua mea.

          Noapte bună, draga mea.

 1. Aș vrea să fiu așternutul de pe pat – în acest fel aș putea să te simt pe mine. Mie dor de tine atât de mult în astă noapte.
 1. Mă gândesc la tine cât mă trezesc și apoi din nou înainte de a adormi. Vezi tu, niciodată nu ieși din gândurile mele. Noapte buna!
 1. Obosit de mesaje, cum ai fi,

          Noapte Buna

          Îmi E Dor De Tine

          Te Iubesc

          și așa mai departe.

          Acum, eu aici nu pot fără tine. Noapte bună!

 1. Eu nu pot să te văd cât de des îmi place,

          Eu nu pot ajunge la tine în toată noaptea.

          Dar adânc în inima mea atât de mult știu,

          Tu ești cel mai scump pentru mine și nu te voi lăsa să pleci. Noapte buna iubirea mea!

 1. Te iubesc, te iubesc , te iubesc până la sfârșitul lumi te iubesc! Noapte bună!

 

 1. M-am dus la culcare în seara asta, dar a simțit că ceva lipsea. Deci m-am ridicat din pat, am luat telefonul meu mobil și ți-am trimis o felicitare. Noapte Buna!
 1. Gândul de a fi cu tine mâine este ceea ce mă ajuta să trec peste ziua de astăzi. Noapte bună iubire.
 1. Știi cât de minunat e să merg la culcare în fiecare zi și să știu. Că ești numai al meu și eu sunt a ta? – Să ai o noapte odihnitoare, iubirea mea.
 1. Luna nu poate străluci fără noaptea, atunci cum pot dormi fără ați dori o noapte buna!

inimioare jpg, inimioare png 254x273

 1. Iți trimit o perna de gânduri bune pentru vise frumoase, o pătura plina cu grija care sa te protejeze in somn și toate sărutările mele pentru un somn lin. Noapte buna!
 1. Ziua mea nu va fi cu siguranță reușită pentru că am ceva de făcut, adică să îți urez Noapte Bună. Nu am putut dormi dar fără a spune te iubesc. Noapte bună și vise plăcute.
 1. Când brațele mele nu pot ajunge la oameni care sunt aproape de inima mea, întotdeauna le îmbrățișez cu rugăciunile mele. Noapte Buna.
 1. Nu am timp să urăsc oamenii care mă urăsc .. Pentru că, eu sunt prea ocupat cu persoanele iubitoare care mă iubesc! Cineva ca tine. Noapte Buna!

   24. Dacă u simt puțin plictisit, un pic bolnav, un pic trist, toate au pierdut, Știi ce sa întâmplat? Suferă din cauza lipsei de vitamina ME (Tu) Good Night Te iubesc!

 1. Atinge inima ta;

          Închide ochii;

          Pune o dorință și

          Spune Noapte buna!

 1. Visele sunt ca stelele. Este posibil să nu fi capabil de a le atinge, dar dacă le urmezi, te va duce la destin. Deci, cred în visele tale.
 1. Ziua se transformă în noapte, ține grijile la vedere. Închide ochii și du-te la culcare, toate vremurile bune sunt păstrate pentru tine. Vise plăcute și NB.
 1. Cea mai bună punte între disperare și speranță este un somn bun. Noapte Bună.
 1. Ziua mea poate fi agitată.

          Programul meu ar putea fi încărcat.

          Dar eu nu te-aș lăsa la sfârșitul zilei

          Fără ați spune noapte bună și Vise plăcute!

 1. Dacă suntem în visele celuilalt, putem fi împreună tot timpul. Noapte bună și vise plăcute.
 1. In fiecare zi te iubesc mai mult decât am făcut-o cu o zi înainte. Nu îmi pot imagina cum am putea, eventual, te iubesc mai mult decât mâine, dar într-un fel de zi cu zi am reuși. Eu nu pot aștepta pentru ziua de mâine să te iubesc mai mult din nou.
 1. Mesaje de noapte buna 2015:Noapte bună, prințul meu, dragostea mea, totul meu. Dormi bine și visez-o pe prințesa ta.
 1. Mesaje de noapte buna 2015:Știu că tu ești cel, pentru că atunci când nu suntem împreună mă simt incompletă. Nu vreau să fie fără tine. Noapte Buna.
 1. Mesaje de noapte buna 2015:Tu să-mi dovedești mai în fiecare zi de ce ar trebui să te iubesc. Am de gând să te iubesc în fiecare zi, oferindu-mi motivele să te iubesc.
 1. Mesaje de noapte buna 2015:Ești în inima mea în seara asta, mâine și pentru totdeauna. Vise plăcute, NB.
 1. Mesaje de noapte buna 2015:Ziua mea a fost agitată, a fost non-stop și nu am ajuns să te văd. A fost greu, dar gândul de a adormi fără a spune noapte buna pentru tine a fost greu de suportat. Noapte bună, somn ușor, eu nu pot aștepta până data viitoare când am să te văd. Te Iubesc.
 1. Mesaje de noapte buna 2015:Nu contează cât de departe ești … ești mereu în gândurile mele! Noapte buna.
 1. Mesaje de noapte buna 2015:Noapte buna dragostea mea, vise plăcute, dormi bine dragostea mea, poate mâine va fi o zi însorită și luminoasă și te va aduce mai aproape de mine.
 1. Mesaje de noapte buna 2015:N-am vrut să te sărut la revedere, am vrut să te sărut noapte buna.
 1. Mesaje de noapte buna 2015:Tânjesc pentru tine în fiecare noapte. De asta iți urez Noapte Bună.
 1. Mesaje de noapte buna 2015:Daca ochișorii cei plini de farmec n-au ațipit, eu le închid pleoapele cu dulcele mele buze si le doresc vise plăcute si somn ușor.”
 1. Mesaje de noapte buna 2015:Daca inima mea bate, e pentru ca tu exiști. Somn ușor iubitul meu!
 1. Mesaje de noapte buna 2015:Nu te gândi la mine sunt in ochii tai in mintea ta in inima ta in sufletul tău oriunde! Totuși dacă mă vrei doar închide ochii si asculta ce iți spun: mi-e dor de tine si noapte buna!
 1. Mesaje de noapte buna 2015:La geam te-admira miliardele de stele iar undeva departe cineva le privește gelos și îți promite ca te adora mult mai mult ca ele. Somn ușor iubire dulce!
 1. Mesaje de noapte buna 2015:A-ti spune ca te iubesc e prea puțin… îmi lipsești într-un mod incredibil… Noapte buna, iubirea mea!
 1. Mesaje de noapte buna 2015:As vrea sa fiu un înger ce se strecoară în visul tău dar si tu sa fi îngerașul meu. Te iubesc si te voi iubi mereu.
 1. Mesaje de noapte buna 2015:Prognoza meteo de seara: Meteorologul de serviciu va recomanda pentru mâine să nu vă faceți planuri. Se anunță ploi de săruturi și mângâieri vijelioase care vor face ieșirile din casa aproape imposibile. Noapte buna!
 1. Mesaje de noapte buna 2015:In noaptea trista care ne desparte, de vei simți in jurul tău suspine, sa nu te sperii, e dorul meu ce vine s-adoarmă lângă tine, noapte buna!
 1. Mesaje de noapte buna 2015:Cu aripi de fluturaș, vine in somn un îngeraș și ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poți dormi mai bine.
 1. Mesaje de noapte buna 2015: Daca in somn dormind vei auzi suspine, sa nu te sperii, e dorul meu ce vine sa adoarmă lingă tine.
  mesaje romantice de noapte buna
Mesaje de noapte buna 2015 was last modified: iulie 25, 2015 by Liliana Bargan