Mesaje de noapte buna

sms de noapte buna 2015

Mesaje de noapte buna!

 1. Mesaje de noapte buna : Prognoza meteo de seara: Meteorologul de serviciu va recomanda pt maine sa nu va faceti planuri. Se anunță ploi de săruturi și mângâieri vijelioase care vor face ieșirile din casa aproape imposibile. Noapte buna!
 2. Mesaje de noapte buna : Noapte buna, somn pufos si vise roz!
 3. Mesaje de noapte buna : Știi de ce sunt așa multe stele pe cer? Pt ca de fiecare data când mă gândesc la tine se naște o stea. Somn ușor iubire!
 4. Mesaje de noapte buna : Îți trimit un sărut atât de dulce sa nu-ti treacă de pe buze pana dimineața când vine următorul.
 5. Mesaje de noapte buna : Să visezi frumos, mâine dimineața vin să ți-le împlinesc.
 6. Mesaje de noapte buna : La geam te-admira miliardele de stele iar undeva departe cineva le privește gelos și iți promite ca te adora mult mai mult ca ele. Somn ușor iubire dulce!
 7. Mesaje de noapte buna : Zâmbește, închide ochii si adormi repede… eu te visez deja.
 8. Mesaje de noapte buna : Toate stelele sunt vise frumoase pe care le-am pregătit pentru tine. Alegeți una si in seara asta si spune-mi ”noapte buna!”
 9. Mesaje de noapte buna : Îți trimit cate un ”Te iubesc” pentru fiecare stea de pe cer si un sarut mare cat luna. Să mă visezi frumos!
 10. Mesaje de noapte buna : Când stelele te cheamă la joaca si începi sa visezi cheamă-mă si pe mine in visele tale, altfel am sa-mi petrec noaptea singur caci nici in vise n-am alt partener de joaca înafara de tine…
 11. Mesaje de noapte buna : Când ochii noștri nu se vad înseamnă ca dorm si se visează. Noapte buna iubirea mea!
 12. Noapte buna pui de luna, sa-ti cada steluțe pe năsuc si vise fierbinți să-ți învelească zâmbetul dulce la care-am sa visez si eu cu ochii deschiși pana o să mă ia somnul si o sa te prind de mana pe tărâmul minunilor.
 13. Când seara apare tăcerea se lasă si-n armonia liniștii imnurile dragostei se trezesc la viată. Sa-ti cânte greierii la fereastra, fluturi sa-ti danseze-n lumina lămpii si pleoapele-obosite sa ti se topească ușor pe ultimul meu mesaj…
 14. Noapte bune îngerașule!
 15. Noapte buna dar sa știi că nici în vise n-ai să fii singura; ia-o înainte, eu te mai visez un pic cu ochii deschiși.
 16. In fiecare noapte, ador să mă întorc acasă. Întrucât casa mea înseamnă sa fiu in brațele tale. Noapte buna, dragostea mea!
 17. Îmi doresc sa te fi ținut strâns în brațe în loc să-ți trimit acest iubitor mesaj de „Noapte buna.”
 18. Îți trimit o perna de gânduri bune pentru vise frumoase, o pătura plina cu grija care sa te protejeze in somn si toate sărutările mele pentru un somn lin…
 19. As vrea sa fiu cearceaful pe care dormi – in felul asta te-as simți lângă mine. Noapte buna iubire!
 20. As vrea sa fiu in brațele tale in loc sa îți trimit acest mesaj simplu de noapte buna. Dar in lipsa de altceva…
 21. As vrea ca visul sa devina realitate și să mă trezesc lângă tine…daca nu, mă mulțumesc să te stâng in brațe în somn …
 22. Când vântul nopții îmi flutura prin par îmi imaginez ca sunt sărutările tale…noapte buna iubitule!
 23. E mare. E cald. E pufos. Înainte sa intri la idei…este o mare îmbrățișare de noapte buna!
 24. Intre un milion de zile de ieri si un milion de zile de mâine, exista un singur azi. Si nu îl voi lasă niciodată sa treacă fără să îți spun: mă gândesc la tine. Somn ușor!
 25. De-abia aștept sa fiu din nou in brațele tale iubito, noapte buna!
 26. Fiindcă ochii tai sunt pe-acum obosiți, lasă-ti genele sa se îmbrățișeze pentru câteva ore si visează frumos! Noapte buna iubito!
 27. Somn lin iubita mea, sa visezi frumos!
 28. Vreau sa fiu persoana cu care te duci la culcare, măcar în gând…noapte buna!
 29. Dacă in somn dormind…vei auzii suspine…să nu te sperii…e dorul meu ce vine să adoarmă lingă tine…pentru puiul meu
 30. Noapte buna somn ușor îngerașii te-înconjor de la luna noapte buna iar de la micuță stea un sărut din partea mea.
 31. Noapte buna, scumpul meu îngeraș! Sper să ai vise atât de frumoase…Iar dimineața sa spui ca ai dormit ca un copil. Să dormi bine scump îngeraș! Somn ușor! :-*
 32. Noapte buna somn ușor sa visezi un puișor, puiul cela voi fi eu ,vreau sa mă visezi mereu…..
 33. Dormi îngerașul meu, dacă nu adormi vin eu sa te sărut cu buzele mele moi si vei adormi indata.SI ITI SPUN NOAPTE BUNE CU VISE DESPRE NOI!!!!!!!!
 34. Dami doamne aripi sa zbor la ana in dormitor săi sărut gurița dulce să se poată sa se culce.
 35. Dacă sfârșitul acestei zile, ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper ca urarea de noapte buna îți va încălzi inima.
 36. De ce închidem ochii când dormim? De ce închidem ochii când visăm? De ce închidem ochii când sărutam? Pentru ca cele mai prețioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Când închid ochii, te vad pe tine! Noapte Buna. 37. Îmi aduc aminte când ti-am promis ca nu va trece nici o noapte fără să-ți șoptesc; noapte buna! Au trecut aproape 3 luni de când nu m-ai lăsat sa-ti mai șoptesc… dar nu uita … Te iubesc!
 38. In acest moment 3,7 miliarde de oameni dorm, 2,3 milioane se îndrăgostesc, 4,1 milioane mănâncă, dar o singura persoana drăguță din toata lumea citește acest SMS … Noapte Buna!!!
 39. In noapte trista care ne desparte, de vei simți în jurul tău suspine, sa nu te sperii… e dorul meu ce vine s-adoarmă lingă tine…
 40. Îngerașul meu iubi te iubesc la nesfârșit te sărut la infinit noapte buna ta-im dorit …
 41. Într-o noapte întunecată, când vei merge sa te culci, am sa vin la tine-n vis, să-ți sărut buzele dulci! Să nu închizi fereastra ca poate vin in seara asta: Ce zici??
 42. Noapte buna celui mai mare îngeraș, sa fii cuminte.
 43. Noapte buna iubirea mea!!!Vise plăcute si frumoase. Te iubesc foarte mult.
 44. Noapte buna puiuțul meu micuț. Sa dormi pe nourași si sa visezi îngerași.
 45. Noapte buna somn ușor, sa visezi un drăcușor, cu codiță si cornițe să te sărut pe gurița drăcușorul sunt chiar eu si te voi iubi mereu.
 46. Noapte buna, sper să visezi ceva frumos si drăguț la noapte: pe mine normal, la ce te gândeai?
 47. Orice s-ar întâmpla tu vei fi numai a mea, tu ești femeia ce-mi alina inima. Noapte buna si vise plăcute.
 48. Prin umbra nopții eu încerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa îți zic noapte bună.
 49. Privesc către cer si rog o stea sa te sărute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar îngerii să-ți îndulcească visele? Închide ochii și voi fi lângă tine. Noapte Buna.
 50. Se așterne noaptea învăluind totul într-o mantie de safir cu sclipiri de cristal. Lasă îngerii de lumina să se călăuzească in vis. Și dormi in pace. Noapte bună!
  Mesaje de noapte buna pentru ea si el
Mesaje de noapte buna was last modified: iulie 25, 2015 by Liliana Bargan