mesaje de dragoste 2017 si mesaje frumoase

mesaje de dragoste 2017, iubire, jpg, mesaje de dragoste 2015 pentru el

Mesaje de dragoste 2017

Mesaje De Dragoste 2017inima png, imaginea inimii

Dacă ar fi să aleg dacă să respir sau să te iubesc, mi-aș folosi ultima mea suflare ca să-ți spun că … te iubesc.

linie15

Există doar de două ori vreau să fiu cu tine … Acum și pentru totdeauna.

linie15

Dacă aș putea fi ceva aș cere a fi lacrima ta, așa că aș putea fi născut în ochi, trăiesc pe obraz și să mor pe buzele tale.

linie15

Toată lumea spune că poți să te îndrăgostiși numai o dată, dar nu e adevărat, de fiecare dată când am auzit vocea ta mă îndrăgostesc din nou.

linie15

O zi fără dragostea ta este o zi fără viață.

linie15

În momentul în care te-am văzut în primul rând mi s-a încălzit inima mea, a doua oară când te-am văzut mi-ai făcut inima flăcări mici, iar acum faci inima mea să ardă ca naiba!

linie15

Nu există niciodată un moment sau loc pentru dragostea adevărată. Se întâmplă accidental, într-o singura clipă.

linie15

Aruncate cu capul în ochii mei și vei găsi un ocean de iubire și în ea este o barcă de prietenie în așteptare pentru o călătorie non-stop în miezul inimii mele.

linie15

Calea care duce la dragostea este atât de îngustă încât două persoane nu pot merge pe ea, cu excepția cazului în care devin UNU.

linie15
linie15

O mie de cuvinte ar fi prea puține

Să spun doar ce simt e puți

Așa că dacă spun 3 cuvinte

Vor înseamnă mult mai mult „I love you”

linie15

Te iubesc mai mult astăzi decât ieri și te voi iubi mai mult mâine decât în prezent.

linie15

Dragostea ta m-a cucerit. Acum îmi aparține.

linie15

Distanța nu înseamnă nimic atunci când cineva înseamnă totul …

linie15

♥ Te iubesc! Cu o mulțime de îmbrățișări și săruturi!

linie15

Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, până la urmă am spus-o. Mă simt și eu uimit și copleșit de stările și trăirile care dau năvală în sufletul meu… Ceea ce simt nu pate fi descris în cuvinte… e prea intens… prea de neînțeles pentru mine, care nu am simțit niciodată până acum așa ceva…

linie15

O doamna adevărata este una care poate face ca un bărbat să se comporte ca un gentleman. O asemenea persoana ești tu pentru mine.

linie15

Dacă iubești frumosul, nu mă iubi. Sunt altele mai frumoase ca mine. Dacă iubești bogăția, nu mă iubi sunt altele mai bogate ca mine. Dacă iubești iubirea.. Iubește-mă pentru că nimeni n-o să te poată iubi vreodată, cum te iubesc eu.

linie15

Dragostea nu are nevoie de cuvinte, dar cuvintele au întotdeauna nevoie de dragoste.

linie15

Mesaje De Dragoste 2017

linie15

Atunci când cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar știm că există. Aș vrea să fie la fel și cu noi doi. Nu ne vom putea vedea întotdeauna, dar vom exista mereu unul pentru celălalt.

linie15

Mă gândesc la tine așa cum un copil se gândește la viață, te doresc așa cum dorește un însetat un strop de apă, mi-e dor de tine așa cum îi e dor omului de libertate. Te iubesc!

linie15

Așa cum nimeni nu poate trăi fără căldura soarelui, așa nici eu, iubita mea, nu pot trăi fără căldura ochilor și a zâmbetului tău! Mă încălzești, îmi luminezi viața, îmi dai putere să trăiesc, mă faci să nu pot exista în lipsa ta…

linie15

Prefer să fiu cu cineva care mă iubește mai mult decât îl iubesc. Sunt 100% sigur că fericirea mea este prioritatea sa.

linie15

Mă uit la tine și îmi dau seama cât de mult ai fost o parte din viața mea, cât de special ești și cât de mult mai făcut fericit.

linie15

Dragostea este o contradicție, e greu de găsit, dar ușor de pierdut, te face sa te simți bine, dar doare așa de rău, îți deschide ochii, dar te face orb, umple inima ta, atunci când lacrimile iese afară.

linie15

Undeva în inima ta, încercă să găsești un loc pentru mine. Undeva in inima ta, nu-mi pasă unde ar putea fi. Un colț mic nu poate însemna atât de mult pentru tine, dar un colț mic ar fi suficient pentru mini.

linie15

Te iubesc la nebunie

Ca pe-un strugure din vie

Când se coace-n luna mai

Vai ce gură dulce ai!

linie15
linie15

Când te-am văzut prima oară inima mi-a fost cuprinsă de dorință. Cu timpul am făcut o pasiune pentru tine, iar azi am puterea să-ți spun : te iubesc !

linie15

Alfabetul începe cu ABC. Numerele încep cu 123. Muzica începe cu do-re-mi. Si prietenia începe cu tine si cu mine.

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Daca din toata istoria as putea alege un moment care să îl pot păstra strălucitor si plin de viată, din toate zilele vieții mele aș alege momentul când te-am cunoscut.

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Ești cea care mereu îmi dăruii surprize, precum o face natura odată cu schimbarea anotimpurilor: uneori ești gingașă precum iarba primăvara, uneori caldă precum nisipul de pe plajă, uneori imprevizibilă precum ploaia, uneori la fel de pură si sinceră precum zăpada iarna… Și în toate aceste ipostaze te iubesc la fel de mult! Ești TOTUL pentru mine și fără asta TOT nu ași mai putea trăi!

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Dragul meu iubi… te iubesc foarte mult si țin la tine mult de tot, ești viată mea si iți sunt recunoscătoare pentru tot ce faci pentru mine ca sa fiu fericita… Chiar daca nu ești alături de mine, ești aproape fiece zi in inima si suflețelul meu, nu e nimic mai mare si mai puternic sentiment decât dragostea mea ce ti-o port eu. Iți mulțumesc din toata inima ca ai răbdare la toate ambițiile mele și ca niciodată nu mai lăsat la nevoie… am nevoie de tine si nu te dau la nimeni! Te ador!

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Gândește-te la cel mai frumos lucru. Înmulțește-l cu infinitul. Adună-l cu eternitatea și vei afla cât de mult te iubesc!

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Te iubesc atât ca nu-mi mai încape iubirea in inima, te doresc atât ca nu-mi mai ajunge patul tău, mă faci atât de fericita iubitule !

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Nu mi-am imaginat vreodată ca un bărbat poate fi atât de îndrăgostit și atât de fermecător. Ești minunat si te iubesc mai mult decât iți poți imagina. Poezii de dragoste pentru cel mai drăgăstos bărbat.

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Am atâtea cadouri pentru tine dragul meu iubit, dar cel mai mare si mai frumos dintre toate este dragostea mea. Ti-o ofer împachetata in trupul meu frumos sa te bucuri de ea zi si noapte. Iubește-mă si te voi face fericit.

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Am rugat soarele ca atunci când te vei uita la el să-ți zâmbească iar când te vei uita la luna ea sa-ti șoptească : pisicuța ta te iubește!

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Te iubesc fără să știu cum sau când sau de unde. Te iubesc pur și simplu, fără complexități sau mândrie; te iubesc pentru că nu știu altă cale!

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Gravitația nu este responsabilă pentru persoanele îndrăgostite.

linie15

Mesaje De Dragoste 2017

linie15

Nu te iubesc pentru ca ești frumoasa, sau ești frumoasa pentru ca te iubesc?

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Toata viată mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plâns după ea. Acum, lângă tine, am găsit-o !

linie15

Mesaje de dragoste 2017: La ce folosește frumusețea fără inteligenta, banii fără fericire, zâmbetul fără sentimente, viată fără tine?

linie15

Mesaje de dragoste 2017: A iubi nu înseamnă a ne privi unul pe celălalt, ci a privi amândoi în aceeași direcție.

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Dragostea este ceața ce se formează cu aburii suspinelor.

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Vreau să fii alături de mine, să îmi luminezi viața, să îmi faci ochii să strălucească, să îmi faci buzele să zâmbească! Alături de tine inima mea are aripi, sufletul meu este un foc de artificii, visele mele devin realitate! Fii cu mine, pentru că numai alături de tine simt că pot respira!

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Tu ești începutul și sfârșitul meu. Eu și cu tine suntem noi, noi însemnând sfera iubirii desăvârșite. Sufletul meu s-a îmbolnăvit de tine. Tu și cu mine, două zăpezi care se topesc una după alta. Am învățat să te iubesc așa cum respir: profund, adânc și iremediabil. Tu ai cheia inimii mele, iar eu ţi-o dăruiesc.

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Mă tot gândesc de ce nu-mi trimiți un SMS. Posibile variante: a)ești ocupata; b)ești obosita; c)ești bolnava; d)vrei sa mă faci să iți simt lipsa.

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Un înger m-a întrebat de ce țin atât de mult la tine. I-am spus ca nu exista nici un motiv ca sa nu fac asta…

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Poți să-ți spun astăzi că te iubesc? Daca nu, pot sa-ti spun mâine? Dar poimâine? Pentru te voi iubi în fiecare zi din viată mea.

linie15

Mesaje de dragoste 2017: Dragul meu iubi… te iubesc foarte mult și țin la tine mult de tot, ești viața mea și iți sunt recunoscătoare pentru tot ce faci pentru mine ca sa fiu fericita… Chiar daca nu ești alături de mine, ești aproape fiece zi în inima și suflețelul meu, nu e nimic mai mare și mai puternic sentiment decât dragostea mea ce ti-o port eu. Iți mulțumesc din toata inima că ai răbdare la toate ambițiile mele și că niciodată nu mai lăsat la nevoie… am nevoie de tine si nu te dau la nimeni!

linie15

Ti-am scris o scrisoare cu picături de ploaie iar cu vântul ti-a șoptit-o. Am chemat vântul am adus păsărelei le-am pus să-ți cânte. Am înflorit copacii pentru tine și am topit zăpadă. Iubițele, dacă încă nu ți-ai dat seama, să știi că eu sunt primăvara si, si… Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!


mesaj dragoste, jpg

mesaje de dragoste 2017 si mesaje frumoase was last modified: noiembrie 3, 2016 by Liliana Bargan