Mesaje de dragoste

Mesaje de dragoste

inima png, imaginea inimii  Mesaje de dragoste / dor

          Mesaje de dragoste – în această categorie vei găsi , mesaje de dragoste romantice, mesaje de dragoste pentru prieten, mesaje de dragoste pentru doi și nu în ultimul rând mesaje de dragoste triste. Mesaje de dragoste este o una din cele mai căutate categorii la ziua actuală pe site-ul nostru cât si pe internet. Mii de îndrăgostiți își caută imaginația și cuvintele perfecte pentru jumătatea sa. Cu ajutorul categoriei „Mesaje de dragoste” poți găsi nu doar cuvintele perfecte pentru jumătatea ta, mai poți să îți găsești și un status de dragoste bun pentru ați găsi jumătatea.

Dor să-ți fie dor.
Sunt unele vorbe pe care nu le poţi scoate din inimă decât zdrobind-o.(H. Balzac)
Am auzit pe cineva soptindu-ti numele, m-am intors sa vad cine este si atunci am realizat ca era inima mea ce imi spunea ca mi-e dor de tine
Ar fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin si nu-mi doresc decat sa fii cu mine, mereu in brate sa te tin. De aceea nu ma-ncumet sa-ti dau pace, legati pe viata vreau sa fim mereu, caci fara tine, spune-mi, ce s-ar face in ceas de seara, singur, trupul meu.
Astazi mi-a fost dor de tine. Ieri mi-a fost dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie dor de tine mereu.
Daca vrei sa stii cat de mult mi-e dor de tine, incearca sa prinzi picaturile de ploaie. Cele pe care le prinzi reprezinta cat de dor iti este de mine iar cele pe care nu le-ai prins reprezinta cat de dor imi este mie de tine.

Tu esti departe, iar intre noi e cerul si un pamant surd de taceri. E greu sa plang de dor, caci lacrimile singuratatii sunt amare. E greu sa uit durerea, caci dragostea adevarata nu poate fi data uitarii.Mi-e ingrozitor de dor de tot ce-a fost frumos intre noi doi.
Zarea se destramă,
Cad de sus omături,
Dor îmi e de tine,
Chiar cînd eşti alături.
Frunza tainic zboară
Ceruri cad pe ape,
Dor îmi e de tine,
Chiar cînd eşti aproape.
Iar afară plouă,
Vînturi viscolesc
Şi nu mă mai satur,
Să te tot privesc.
Peste tot,
Privirea mea mereu te cată,
Al meu totdeauna
Şi-al meu niciodată
Oare şi atunci după ce-o să mor,
Tot aşa de tine
O să-mi fie dor?
Ochii îs doi şi-s trişti, d-apoi inima, singură? (Grigore Vieru)
Astept cu nerabdare clipa cand o sa ma pierd in bratele tale si tarziu in noapte, sa mi se implineasca visul de iubire. In soaptele tale vreau sa ma cufund si sa adorm intr-un dulce sarut. Mi-e atat de dor de tine si de imbratisarea ta! Te iubesc cum n-am mai iubit pana acum!
Cum se turbură izvorul
Când din el drumeţul bea,
Astfel mă-nfioară dorul
Când răsari în calea mea. (Mihai Eminescu)
Din lacrimi de iubire să dăm lumii ploi, și marea să se agite cînd ți-e dor de noi.
Uneori aș vrea să te întreb: ,,ce faci? Cum o mai duci?”, iar tu să-mi răspunzi: ,,râu, îmi e dor de tine”.
Nu știu dacă vreau să îl uit, sau îl vreau înapoi.Te-aș recunoaște chiar și în întuneric după cum taci, după cum respiri.
Nici alcoolul, ţigările sau alte femei, nu o să te facă să uiţi ce a fost între ochii mei şi ai tăi.
Mi-e dor, știi cum? Un dor nebun.
Nu există sentimen mai frumos decît atunci cînd vrei să pleci și cineva îți spune ,,Mai stai”.
Știi, aș merge cu tine până la capătul lumii și acolo, acolo ne-am așeza râzând pe margine. Ne-am lăsa picioarele dezvelite de trecut să atârne în gol a joacă și apoi ți-aș desena cu inima, pe cer, iubirea.
Tu ai zâmbi copilărește iar eu, eu aș privi în tăcere cel mai al meu și mai frumos chip de pe Pământ…. așa vei ști că doar cu tine începe și se termină lumea toată și a mea.
Aș vrea să doresc pe cineva nebunește. Să-i regăsesc gustul în cafeaua de dimineață, iar mirosul lui aspru să-mi zgârie visele. Să zac bolnavă de lingoare, să delirez, să gem, să strig. Să nu mă aline decât scrâșnetul dulce al cheii în ușa din spatele nostru. Să uit de tot că dragostea se cuvine să fie înțeleaptă. Și să nu-mi pese că poate veni o clipă în care să sufăr, atâta vreme cât fără dragoste pot să mor. Să nu mai am curajul să-l întreb pe Dumnezeu dacă e bine ce fac, și atunci să nu-l mai întreb nimic.
Te-am căutat prin paturi ademenitoare
Crezând c-am să te pot uita uşor
Dar cum să poată un altul, oarecare
Să îmi aline nesfârşitul dor?Te-am căutat în alţii câteodată
Crezând c-am să te pot înlocui
Dar nu pot toţi bărbaţii laolaltă
Să mă iubească, cum doar tu mă poţi iubi!Te-am căutat în fiecare noapte
Şi-apoi în fiecare răsărit…
Te-am căutat în strigăte şi-n şoapte
Dar nicăieri şi-n nimeni nu te-am mai găsit!
Nu vreau să mă suni şi să-mi spui că îţi lipsesc, iar apoi să nu-mi mai vorbeşti câteva zile. Vorbele astea nu m-au încălzit niciodată şi nici nu o vor face. Dacă ţi-e dor, vino să mă vezi, caută-mă, fă un efort. Dacă nu, atunci şi telefonul acela e inutil !
Ce se intampla atunci cand cel care ti-a frant inima, este singurul care ti-o poate repara?
Sunt prea mîndru ca să recunosc că îmi lipsești!
Mi-e dor și doare! Inima mea plînge de dor în fiecare noapte, dar tu nu o să-i auzi nicioadată suspinele, ești prea departe!
Ai rămas în urmă, tot ce simt acum e un mare gol, recunosc imi este dor. Dar mi-e dor de clipele petrecute cu tine, nu de tine, mi-e dor de chipul vesel din oglindă – nu de tine, mi-e dor de diminețile fierbinți în doi – nu de tine. Mi-e dor de NOI!
Imi e dor, sărutul tău nu îl găsesc în povești!
Perna ta în brațe o strîng, stau și suspin de dor!
Imi e greu fără tine și doare, dar durerea cu timpul dispare! Daca-i ști cît imi lipsești, eu fără tine rămîn fără glas.
Na-i să știi cît imi e de dor pînă nu imi vei deschide inima, cheia e la fundul mării, după ce mi-am vîndut sufletul ție am închis inima ca să nu mai intre nimeni.
Fără tine nu sunt eu, am știut asta mereu, nu mai vreau să plîng, dar doare tot mai tare.
E un pic ciudat cum o secundă fără tine doare. Am nimic fără tine, și tot ce e mai frumos în viața mea e doar din vina ta.
Număr zilele, număr nopțile – cît mai am să te strîng la piept!
Atunci cînd îți va fi mai greu, am să mă întorc iubirea mea, de dorul tău!
Și băieții plîng de dor, cîteodată!
Uneori printre poze mai privesc, se întîmplă adesea să te mai caut prin jur. Îți mai aduci aminte de noi? Îți mai aduci aminte drumul spre nori, îți mai aduci aminte nopțile albe și cafeaua din zori? Acum sunt toate foarte departe.
Mă întreb dacă aș putea să te simt aproape din nou, amintiri te aduc în sufletul gol, dar imi lipsește curajul să îți spun ce simt. Am nevoie de tine.
Noi ne iubeam pînă la cer. E o lume mare mult prea mare fără tine mă pierd. Vreau să te aduc înapoi – vino înapoi.
Am devenit o stîncă căci rana e adîncă – mi-e prea dor de tine!
Orice s-ar întîmla rămîi în mintea mea, mai sunt momente în care, să fiu sincer, mi-e dor! Erai nebuna, rămîi undeva ascunsă în inima mea!
Orice s-ar întîmla rămîi în mintea mea, mai sunt momente în care, să fiu sincer, mi-e dor! Erai nebuna, rămîi undeva ascunsă în inima mea!
Imi doresc ca tu sa fi fost aici sau eu sa fi fost acolo. Imi doresc sa fim impreuna oriunde. Mi-e dor.
Tu esti singura fiinta din lumea asta care ma iubeste asa cum imi doresc eu sa fiu iubita: uneori cu pasiune, alteori cu tandrete… Mi-e dor de tine.
Poti pastra un secret? Sa nu mai spui nimanui…promiti? Chiar trebuie sa iti spun ceva important! Mi-e dor de tine!
Pentru o lume intreaga esti o singura persoana. Dar pentru mine esti o lume intreaga.
Nu-mi place sa spun povesti de iubire si nici declaratii siropoase. Cred ca este mai simplu sa spun TE IUBESC!
Niciodata trandafiri mai frumosi nu infloresc ca atunci cand doua inimi intre ele se iubesc.
Zile in sir m-am tot gandit ce cuvant ar fi mai potrivit sa-ti spun.Ca o dulce ameteala ma cuprinde atunci cand ma gandesc la tine.Si acum ma pierd.Nu vreau, nu pot sa mai gandesc.Pur si simplu te iubesc si alte cuvinte nu gasesc.

Mesaje de dragoste

Cuvinte cheie (etichete): mesaje de dragoste, mesaje de dragoste romantice, mesaje de dragoste moldova, mesaje de dragoste sms, mesaje de dragoste 2015, mesaje de dragoste noi, mesaje de dragoste scurte, mesaje de dragoste pentru el, mesaje de dragoste imagini, mesaje de dragoste pentru iubit scurte, mesaje de dragoste românești.

Mesaje de dragoste was last modified: iulie 25, 2015 by Liliana Bargan