Mesaje de buna dimineata pentru iubit

Mesaje de buna dimineata pentru iubit

mesaje de buna dimineata pentru iubit 2015

Mesaje de buna dimineata pentru iubit 🙂

 1. Nu știu ce e mai romantic – gândul de a te întâlni în curând sau visul despre tine în noaptea trecută. Bună dimineața.

 

 1. Visez la tine în timp ce mă mai rostogolesc în pat, amintindu-mi toate lucrurile romantice pe care le-ai spus. Mă gândesc la tine, cu fiecare respirație … ești cireașa de pe tortul vieții mele. Bună dimineața.

 

 1. Ai înlocuit coșmarurile mele cu vise, grijile mele cu fericire și frica mea cu dragoste. Bună dimineața.
 1. Nu contează dacă am o cafea sau un ceai. Mă voi simți la fel de bine … atâta timp cât știu că te gândești la mine. Bună dimineața.
 1. Căldura fiecărei rază de soare îmi amintește că e menit să fie bine. Bună dimineața.

 

 1. Diminețile sunt cele mai triste părți ale zilei, pentru că este atunci când am nevoie de tine cel mai mult să-mi dai îmbrățișări calde și zâmbete drăguțe. Mi-e dor, bună dimineața.

 

 1. Chiar înainte de a avea primul căscat, chiar înainte de a vă ieși pentru a vedea zorii. Chiar înainte de a bea cafeaua de dimineață, sper că vei închide ochii și și te vei gândi la mine. Bună dimineața.

cafe asia

 1. Am fost în căutarea pentru ceva care să mă țină cald în această dimineață rece … asa ca m-am gandit la tine. Bună dimineața.

 

 1. Aș vrea să pot spune asta, față în față. Aș vrea să fiu acolo lângă tine, la tine. Aș vrea să pot privi adânc în ochii tăi. Mi-aș dori să fim împreună acum, să te îmbrățișez. Bună dimineața.

 

 1. Privesc în afara ferestrei și mă gândesc la tine în timp ce tu sorbi cafeaua de dimineață este cea mai bună parte a zilei mele. Bună dimineața.

 

 1. Chiar și citatul cel mai profund despre dragoste nu se poate face legătura între mine și tine … pentru că amândoi am fost uniți nu întâmplător, ci de destin. Bună dimineața. 

 1. Aș vrea să fiu cu tine și zi și noapte … așa că să te pot să te iubesc și să te surprind în orice mod posibil. Dar tu ești atât de departe, acolo. Această distanță nu o mai pot suporta. Cu toate acestea, din nou o noua zi începe și îți spun Te iubesc cu toată inima mea.

 

 1. Gândurile fericite sunt singurul remediu pentru o dimineață somnoroasă … ca să mă simt cel mai fericit mă gândesc la tine. Bună dimineața.

 

 1. Ai fost un bob de cafea în viața trecută? Trebuie să fie, pentru că eu nu pot începe ziua fără tine. Buna dimineața iubirea mea.

 

cafeaua de dimineata

 1. Unele fete doar visează că au un prieten frumos ca tine și îngrijit ca tine. Visează frumos … dar diferența este că eu trăiesc visul meu în fiecare zi. Bună dimineața.

 Etichete(cuvinte cheie): Mesaje de buna dimineata pentru iubit, Mesaje de buna dimineata pentru iubit noi, Mesaje de buna dimineata pentru iubit 2015

linie png, alba

Mesaje de buna dimineata pentru iubit was last modified: iulie 25, 2015 by Liliana Bargan