Felicitari zi de nastere barbati

Felicitari zi de nastere barbati 2015

Felicitari cu ziua de nastere

Acum că deja este ora 12 de noapte, te pot felicita si eu. Îți doresc ca de fiecare dată când va bate clopotul la ora 12 de noapte, să ai deja realizate planurile tale pe ziua trecută și să găsești mereu puteri pentru ziua care tocmai va începe să îți realizezi dorințele și visele tale! La mulți ani!
Știu deja că toți de dimineață ți-au urat sănătate, bucurii, realizări pe plan profesional, la studii, dragoste sincera, prieteni adevărați, emoții pozitive și numai cele bune. Eu însă îți doresc numai un singur lucru – ca toate cele dorite de predecesorii mei să se împlinească! La mulți, mulți ani!

Azi în buchetul vieții tale

A înflorit încă un trandafir,

Noi îți dorim în a ta cale

Doar zâmbete și multe bucurii!

Eu îți doresc din suflet sănătate,

Dragoste, fericire, bucurii,

Să ai mereu noroc în toate,

Mulți bani în pungă și doar împliniri!
„Dacă crezi în succes, atunci succesul va crede în tine.” (Paulo Coelho)

Eu îți doresc un an plin de realizări frumoase și succes! La mulți ani!

Astăzi, fiind o zi frumoasăȘi știind că-i ziua ta,

În parfumul dimineții

Țin a te felicita.

Astăzi, ziua fericirii

Pentru tine a sosit;

Îți doresc în a ta viață

Numai drumul aurit,

Flori frumoase, fericire

Să răsară-n calea ta,

Iar acum, te rog, primește

LA MULȚI ANI din partea mea!

În viața ta ai mai urcat o treaptă,

În buchetul tău ai mai pus o floare,

Bani la greu, noroc cu carul,

La mulți ani și sus paharul!

Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Crează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții… și în timp ce scrii, zîmbește! La mulți ani!

Felicitari zi de nastere barbati:Iti doresc viata lunga, plina de aventuri si succese alaturi de cei dragi tie, mult noroc in toate deciziile pe care le vei face si fie ca Dumnezeu sa-ti lumineze calea spre tot ce este cel mai bun.
Felicitari zi de nastere barbati:Eu iti doresc sincer ca in fiecare dimineata sa ai parte de o noutate buna, ziua sa fii inconjurat de noroc si voie buna , iar in fiecare seara sa pleci la culcare cu un plan realizat. La multi ani!Felicitari zi de nastere barbati:De ziua ta, sa ai o zi presarata cu zimbete si infrumusetata de oameni care tin la tine! Fie ca toate gindurile bune sa devina realitate, visele sa se materializeze, prietenii adevarati sa ramina mereu aproape, iar dragostea sa fie cea pentru care merita sa traiesti o viata, o imbratisare virtuala si La Multi Ani!!
Felicitari zi de nastere barbati: Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele.
Felicitari zi de nastere barbati: Să fii fericit şi mereu însoţit de cei care merită să te iubească. De ziua ta aş vrea ca luna să nu coboare aşa devreme si când coboară, ea să-ţi aducă un cer senin şi plin de stele. Prima stea ce-o să răsară aş vrea să fie steaua ta. Tu să-i surâzi şi ea să-ţi spună La Mulţi Ani din partea mea!
Felicitari zi de nastere barbati: Pentru tot ceea ce ai încercat să faci până acum și nu ți-a ieșit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat în zadar și nu ai găsit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune. La mulți ani! Cu multă sănătate și fericire în suflet.
Felicitari zi de nastere barbati: A 20 treapta urci pe a vietii scara,eu iti urez din partea mea sa jungi la suta toamna,iar cind vei privi inapoi pe treptele urcate sa nu vezi urme de nooi ci doar frumoase fapte.LA MULTI ANI!
Felicitari zi de nastere barbati: Astazi toate florile din lume sunt adunate in cel mai frumos buchet.El este pentru tine..natura-ntreaga azi te felicita .. si flori, si soare , toate-s ca-n povesti.. sa calci mereu pe trandafiri si flori nemuritoare, sa ai in viata ta priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti cu vise implinite ..un cer senin si fara nori, viata ta sa fie..sa daruii celui ce iubesti doar clipe fericite…Sa ai in cale numai flori, succes si bucurie..La multi ani!!!
Felicitari zi de nastere barbati: Să fii plin de admiratie si departe de orice invidie; sa te inveselesti in mare masura de binele altora; sa iubesti cu o asemenea generozitate a inimii incat dragostea ta sa fie o posesiune draga in absenta rautatii; acestea sunt daruri ale soartei, daruri pe care banii nu le pot cumpara. Happy birthday!
Felicitari zi de nastere barbati: LA MULTI ANI! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.
Felicitari zi de nastere barbati: Ce-i spui cuiva care a fost parte esentiala a lumii tale, cineva care te-a luat de mana cand erai mic si te-a ajutat si ti-a aratat calea? Ce-i spui cuiva care a stat langa tine si te-a ajutat sa cresti – oferindu-ti dragoste, putere si sprijin pentru a deveni persoana care esti astazi?
Felicitari zi de nastere barbati: Ce-i spui pentru a-l instiinta ca e cel mai bun dintre toti si ca speri ca i-ai mostenit macar o parte din intelepciunea si puterea lui? Ce cuvinte ai folosi daca ai avea ocazia? Poate ai spune doar „La multi ani, Tata, te iubesc!”sperand ca va intelege. Tata mereu vei insemna enorm pentru mine. Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca si fie ca anul ce vine sa iti aduca bucurie, fericire si voie buna.
Felicitari zi de nastere barbati: Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani!!!
Felicitari zi de nastere barbati: Ai un sentiment placut cind cineva tine la tine, se gindeste la tine, te face mai fericita, iti face complimente si este mereu linga tine cind ai nevoie. Dar este si mai placut sa stii ca cea persoana nu va uita niciodata ziua ta de nastere: La multi ani!

felicitari cu ziua de nastere

linie png, alba

Felicitari zi de nastere barbati was last modified: februarie 20, 2017 by Liliana Bargan