Felicitari pentru ziua de nastere

Felicitari pentru ziua de nastere originale

Felicitari pentru ziua de nastere

Felicitari pentru ziua de nastere: Ești foarte atractiv – pentru vârsta ta. Ești foarte deștept – pentru vârsta ta! Ești foarte interesant pentru vârsta ta! Eu sper că ești și foarte fericit. La  mulți ani!

Felicitari pentru ziua de nastere originaleDistrează-te la greu – e ziua ta, și doar a ta! La mulți ani!

line png status nouPrietenii adevărați își vor aminti de ziua ta, nu de vârsta ta! La mulți ani!

line png status nou
line png status nou

Să zâmbești și să râzi mereu, tu ne faci mai fericiți, în special de ziua ta! La mulți ani!

line png status nouEști ca un vin de colecție, devii tot mai bun cu trecerea anilor. La mulți ani!

line png status nou
line png status nouEi spun că uneori e greu de înțeles, dar timpul arată adevărul. Adevărul e că îți urez o zi de naștere fericită! La mulți ani!

line png status nouÎți urez cea mai bună zi de naștere pe care ai avut-o vreodată. Sper că ai primit o mulțime de sărutări și îmbrățișări. La mulți ani!

line png status nouSper că ai o zi de naștere fericită și că dorințele tale devin realitate. La mulți Ani!

line png status nouFie ca ziua ta să strălucească ca zâmbetul tău cu căldura inimii tale, iar ziua să reflecte minunăția ta. La mulți ani!

line png status nouFie ca ziua ta să fie plină de distracție, viață, fericire și ciocolată. La mulți ani!

line png status nouFelicitari pentru ziua de nastere: Petrecerile de zi de naștere sun o sursă excelentă de energie, distracție și fericire. Deci, fă-ți rezerve pentru un an înainte. La mulți ani!

line png status nouFelicitari pentru ziua de nastere: Îți mulțumesc că ești o persoană minunată și plină de inspirație. La mulți ani!

line png status nouFelicitari pentru ziua de nastere: Fie ca păsărelele să-ți cânte, iar florile să-ți acopere calea spre o viață fericită așa cum este ziua ta de naștere. La mulți ani!

line png status nouFelicitari pentru ziua de nastere: Tu aduci o rază de soare și fericire pentru toți cei care sunt în jurul tău. La mulți ani!

line png status nouFelicitari pentru ziua de nastere: Sângele e mai gros decât apa. Tortul de zi de naștere e mai dulce decât toate celelalte. La mulți ani!

 

linie png, alba

Felicitari pentru ziua de nastere was last modified: iulie 23, 2016 by Liliana Bargan