Felicitari de ziua indragostitilor

Felicitari de ziua indragostitilor 2016

Felicitari de ziua indragostitilor

Felicitari de ziua indragostitilor

Daca un sarut ar fi o picatura de ploaie, ti-as trimite dusuri, daca o imbratisare ar fi o secunda, ti-as trimite ore, daca un zambet ar fi apa ti-as trimite marea, daca iubirea ar fi un om.. as indraznii sa iti spun ca te iubesc. felicitari de sfintul Valentin!

line separator, moldova

De-am putea din cerul noptii, iute am fura o stea, ca sa-ti punem cununa vietii, astazi chiar de ziua ta! Dar nu putem sa ajungem la stele si nici cerul nu-l cuprindem, lacrimand de neputinta iti spun un sincer te iubesc! felicitari de sfintul Valentin!

line separator, moldova

Acum ca Ziua Indragostitilor se apropie si parca atmosfera se schimba, devine mai plina de iubire si…Inchide Acum ca Ziua Indragostitilor se apropie si parca atmosfera se schimba, devine mai plina de iubire si de intelegere, stau sa ma gandesc la zilele de Sfantul Valentin petrecute impreuna cu tine. Poate nu am avut mereu inspiratie sa-ti iau cadoul pe care il voiai, dar anul acesta l-am gasit. Sper sa-ti placa si sa-ti fie drag, pentru ca in el am inchis o parte din inima mea, o marturie a dragostei imense pe care ti-o port si care pare sa se intregeasca in fiecare zi. In el se afla lucrurile pe care as vrea sa ti le spun in fiecare zi si parca nu reusesc. Vreau sa stii ca te iubesc si ca esti o inspiratie pentru mine: ma inspiri sa fiu o persoana mai buna in fiecare zi.De Sfantul Valentin vreau sa iti spun ca iubesc motivele pe care mi le dai in fiecare zi pentru a te iubi: zambetul tau, ochii tai, bunatatea ta, atentiile pe ca mi le faci si modul in care imi inseninezi viata.

line separator, moldovaline separator, moldova

Felicitari de ziua indragostitilor: Ce sa scriu?…nu incap decat 160 de caractere…oare de cate ori pot scrie TE IUBESC? felicitari de sfintul Valentin!

line separator, moldova

Felicitari de ziua indragostitilor: Nu caut astazi declaratii de dragoste, ele se citesc in tot ce faci cand esti cu mine. Cu multa dragoste…

line separator, moldova

Felicitari de ziua indragostitilor: Daca imi dai sansa de a-ti demonstra ca suntem suflete pereche, imi voi petrece fiecare zi din viata sarbatorind Ziua Indragostitilor cu tine!

line separator, moldova
line separator, moldova

Felicitari de ziua indragostitilor: Te iubesc, si stiu ca sti asta si o sa- ti demonstrez in continuare ca putem fi fericiti , si putem sa ne inteegem bine atata timp cat amandoi lasam de la noi si ne intelegem unul pe celalat, eu ce stiu e ca te iubesc si ca nu mai vreau sa te pierd. HAPPY VALENTINE’S DAY!!!

line separator, moldova

Felicitari de ziua indragostitilor: Te-am intalnit atunci cand nu mai stiam ce e cu mine, imi era teama sa spun lucrurilor pe nume, imi era teama sa iubesc. Ai venit intr-o iarna obisnuita, ce nu promitea nimic… insa din acel moment… am stiut ca te iubesc. Iti multumesc ca existi, si sa sti ca… azi, maine, pentru totdeauna… TE IUBESC!!

line separator, moldova

Felicitari de ziua indragostitilor: Ti-am zis vreodata de ce te iubesc eu pe tine? Te iubesc pentru ca langa tine sunt mereu eu insami, pentru ca ma faci sa ma simt cum nu m-am mai simtit niciodata, pentru ca dragostea ta imi spune ca tot ce e mai bun de acum se va intampla, pentru ca mi-ai aratat ce inseamna dragostea adevarata… si cred ca te mai iubesc pentru ca esti pur si simplu irezistibil! 🙂

line separator, moldova

Felicitari de ziua indragostitilor: Trandafiri sunt rosi, vioetele sunt mov, dar iubirea mea e de toate culorile. Daca saruturile ar fi apa ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca prietenia ar fi viata, ti-as darui viata mea. Daca ar cadea o stea de cate ori ma gandesc ce dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer. Daca diseara te vei uita la cer si nu vei vesea nici o stea. Sa sti ca e din cauza ta, pentru ca m-ai facut sa te iubesc atat.

linie png, alba

Felicitari de ziua indragostitilor was last modified: februarie 8, 2016 by Liliana Bargan