Felicitari de ziua de nastere

Felicitari de ziua de nastere noi

Felicitari de ziua de nastere

Felicitari de ziua de nastere: Fie ca de ziua ta, precum și în fiecare zi sa fie pline de căldura soarelui, cu zâmbete de fericire, cu sunete de râs, de sentimentul iubirii și stare de voie bună. La mulți ani!

Sper că ai o zi minunată și că anul următor va fi umplut cu multă dragoste, multe surprize minunate și îți va oferi amintiri pe care le vei prețui în toată viața. La mulți ani.

În această zi minunată îți urez tot ce e mai bun. Fie ca ziua ta sa fie plină cu multe ore fericite, iar viața ta cu multe aniversari minunate. LA MULȚI ANI!
În cazul în care lumea funcționează corect, lucrurile bune se întâmplă și pentru oamenii buni, iar tu cu siguranță ești un om bun. La mulți ani!

Mă gândesc la tine de ziua ta, și îți doresc toate cele bune! Sper că sărbătoarea este la fel de fantastică ca și tine, tu meriți tot ce e mai bun și nimic mai puțin. La mulți ani!

Îți doresc toate lucrurile minunate în viață, sper că această zi îți va aduce o cotă suplimentară de tot ceea ce te face cel mai fericit. La mulți ani!
Unii oameni devin mai înțelepți odată cu vârsta, alții devin mai bogați odată cu trecerea anilor, dar toți devin mai bătrâni cu cât trece timpul. Îți urez ca tu să le obții pe primele două, la mulși ani!

Am câteva vești bune și câteva rele. Veștile bune sunt că devii mai bun cu trecerea anilor, la mulți ani!

Degrabă vei începe o nouă etapă a vieții! Dar acest lucru poate aștepta până la bătrânețe. Bucură-te de încă un an de tinerețe! La mulți ani!

Felicitari de ziua de nastere

Felicitari de ziua de nastere: Numai o zi de naștere specială pot să doresc unui om special ca tine. La mulți ani.

Felicitari de ziua de nastere: Te iubesc precum tu iubești tortul de sărbătoare. Nu uita să mă inviți. La mulți ani!

Felicitari de ziua de nastere: Sunt atât de bucuros/ă că viața ne-a permis să mai fim prieteni încă un an. Îmi doresc ca pentru mult mai mulți ani să fim cei mai buni prieteni. La mulți ani!

Felicitari de ziua de nastere: Grăbește-te și așteaptă! Sărbătorește-ți ziua de naștere acum, pentru că va fi nevoie de încă o călătorie în jurul soarelui pentru a sărbători din nou! La mulți ani!

Felicitari de ziua de nastere: Îți urez o sănătate de fier și multe petreceri frumoase. La mulți ani!

Felicitari de ziua de nastere: Nu e de ajuns să-ți trăiești viața, trebuie să o sărbătorești, deci începe sărbătoarea cu ziua ta de naștere. La mulți ani!

linie png, alba

Felicitari de ziua de nastere was last modified: februarie 20, 2017 by Liliana Bargan