felicitari de zi de nastere

felicitari de ziua de nastereFelicitari cu ocazia zilei de nastere!

Vă doresc o inimă plină de bucurie, o minte liniștită și viața mai de succes! La Mulți Ani!

Fie ca în această zi speciala sa fie umplută cu tone de momente fericite și flori frumoase,Prieteni buni și de multe ore de bucurie! Vă dorim o zi de naștere foarte fericită!

Vă doresc să vă bucurați de toate lucrurile minunate care vă fac atât de special, nu doar în această zi specială, dar și în fiecare zi a anului!

Vă doresc prietenie de durată, dragostea adevărată, și amintiri prețioase. La Mulți Ani!!!
După cum te uiți înapoi, ieri, pot fi amintirile tale cele calde. Pe măsură ce sărbătorim astăzi, poate inima ta să fie plină cu fericire si bucurie! După cum te uiți înainte la ziua de mâine, toate speranțele cele mai profunde și visele devin realitate pentru tine! Felicitări și la mulți ani!

Vă doresc noroc, fericire și bogăție azi, mâine și dincolo.

Azi ar putea fi o zi mai bună
Pentru a lua o șansă de a spune,
Fii fericit in fiecare zi!
La Mulți Ani!

La mulți ani, dragul meu prieten, ești un inspirator adevărat pentru mine. Ziua ta de naștere este la fel de uimitoare ca și tine!
Sunt atât de norocos pentru că am un prieten fantastic! Îți doresc o zi de naștere mare, un an superb și un an fantastic înainte!

Ziua/Data nașterii este un timp pentru a opri la stația de cale ferată, de a gândi unde ai fost și alegeți piesele pentru noul an din viața ta. Fie veți găsi fericire și succes în toate călătoriile tale!

Aniversările sunt întotdeauna speciale, deoarece acestea ajută pentru a vedea cât de departe ai ajuns și cât de departe tot trebuie să meargă. Vă doresc înțelepciune pentru restul vieții tale!

La mulți ani! Vă doresc să aveți mai multe motive pentru a zâmbi și de a fi fericită. Fie ca toate dorințele de ziua ta să devină realitate!

La mulți ani, dragă prietene! Ești atât de special, pentru că răspândești emoții pozitive, oriunde te duci. Poate această zi de naștere este diferită de restul zilelor tale speciale în orice fel bun! Dorințele calde și sincere pentru ziua ta! La Mulți Ani!

La mulți ani. Îți doresc să fii mereu sănătos, fericit și să ai multe, multe aniversari a veni spre tine!

Eu trimit iubirea mea în ziua mare și doresc să vă spun cât de special ești pentru mine astăzi și întotdeauna. Sunt atât de recunoscător pentru a împărtăși această zi specială cu tine!

Tu ești șeful astăzi pentru că este ziua ta speciala! Toți îți dorim o zi de naștere foarte fericită si un an plin de succes!

Fie de ziua ta și în fiecare zi să fie umplut cu căldura de soare, fericirea de zâmbete, sunete de râs, sentimentul de iubire și schimbul de voie bună.

La mulți ani! Bucurați-vă de acest an și să-l utilizați ca o rampa de lansare pentru viitorul tău!

Ei bine, ești încă cu un an mai în vârstă și s-au schimbat un pic firele de păr. Asta-i grozav pentru că sunt perfecte așa cum ești. La Mulți Ani.

Ia-o zi liberă pentru a sărbători ziua de naștere. Ia un an liber și spune oamenilor ești mai tînăr. La Mulți Ani.

La Mulți Ani !!! Sper că acest lucru este începutul tău cel mai mare, cel mai minunat an care la-i avut vreodată!

Fii propria ta lumină. Găsește-ți propriul drum. Ar trebui să fie ușor, cu toate aceste lumânări. 🙂
Am niște vești bune și vești proaste. Vestea bună este că te arata mai bine în fiecare an. La Mulți Ani.

Îmi doresc ca am putut fi cel mai mare prieten din lume, dar nu există nici o modalitate de a fi un prieten mai bun decât tine. La Mulți Ani.

Sper că astăzi este începutul unui an mare pentru tine. La Mulți Ani.

Întreaga lume ar putea dori să vă trimită un salut special ziua de naștere, dar pentru moment, puteți face cu fața a mea. La Mulți Ani.

La Mulți Ani. Vă dorim ani mai glorios și minunat pe suprafața pământului – sau oriunde s-ar putea să fie.

Felicitari de zi de nastere:Vă dorim sănătate, iubire, bogăție, fericire și doar tot ceea ce inima ta dorește. La Mulți Ani.

Felicitari de zi de nastere:La mulți ani la un prieten care înseamnă mai mult pentru mine decât ciocolata.

Felicitari de zi de nastere:Lucruri care-mi plac la tine: umor, arată, totul. La Mulți Ani.

Felicitari de zi de nastere:Zile de naștere sunt un nou început, un început curat, și un timp pentru a urmări noi eforturi cu noi obiective. Merge mai departe cu încredere și curaj. Ești o persoană foarte specială. Fie ca astăzi și toate zilele voastre să fie uimitoare!

Felicitari de zi de nastere:Cântă vârsta, nu ridurile pe care le ai. Cântă binecuvântările și experiențele minunate pe care le-ați avut, nu greșelile pe care le-ați făcut.

Felicitari de zi de nastere:Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima cât de fericit sunt să sărbătorim încă un an din viată ta! Dorința mea pentru tine de ziua ta este că ești, și vei fi întotdeauna, fericit și sănătos! La Mulți Ani!

Felicitari de zi de nastere:Nu pot să cred cât de norocos sunt ca am găsit un prieten ca tine. Faci fiecare zi din viața mea atât de specială. E scopul meu să vă asigurați că ziua ta este una dintre zilele cele mai speciale.

Felicitari de zi de nastere:La mulți ani, dragul meu prieten. Nu știu dacă aș putea transmite vreodată cât de mult vrei să spui pentru mine. Nu îmi pot imagina în cazul în care mi-ar fi acum fără tine. Ați schimbat viața în bine.

Felicitari de zi de nastere:Având un prieten care ți-a făcut viată mult mai ușoară. De aceea astăzi, ziua ta speciala, este o mare de timp pentru a sărbători tot ce ai făcut pentru mine.

Felicitari de zi de nastere:Viața e ca un vis, uneori frumos alteori umbrit de norii tristeții. Trebuie să crezi în viată, să înțelegi că nu trăim decât o data, sa iubești ca și cum n-ai fi suferit niciodată, să cânți de parca nimeni nu te-ar auzi, să muncești de parca nimeni nu te-ar plăti, sa împrăștii veselia de parca nimeni nu ar plânge, si sa TRAIESTI…de parca acum ar fi sfârșitul! La Mulți Ani!!!

Felicitari de zi de nastere:Iți doresc ca viața ta sa-ti fie la fel de frumoasa precum sentimentul de iubire, gingașă ca zâmbetul tău si liniștită ca marea când nu adie vântul! La mulți ani!

Felicitari de zi de nastere:Inimioare, fluturași, zâmbete de îngerași, trandafiri catifelați, bafta-n viată, bucurii.. numai asta-ti pot dori… sa ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire… sa faci tot ce iți dorești, să iubești si să trăiești… să fii bucuros în viată, să ai zâmbete pe fata, si in încheiere-ți spun: La Mulți Ani si un gând bun!!!!

Azi în buchetul vieții tale
A înflorit încă un trandafir,
Noi îți dorim în a ta cale
Doar zâmbete și multe bucurii!

Eu îți doresc din suflet sănătate,
Dragoste, fericire, bucurii,
Să ai mereu noroc în toate,
Mulți bani în pungă și doar împliniri!

Felicitari de zi de nastere:De ziua ta îți dorim cer senin, ani frumoși, prieteni, zâmbet, dragoste, momente unice pe care viața să le transforme în amintiri ce nu se uită niciodată. LA MULŢI ANI!

Felicitari de zi de nastere:Astăzi îți urăm o zi plină de fericire, liniște și momente de neuitat. Să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate. Fie ca ce e mai bun să vină de acum încolo! LA MULŢI ANI!

Felicitari de zi de nastere:Primiți petala vârstei ca pe o binecuvântare. Ea să vă fie rod al bucuriei şi speranței! Credința și iubirea să vă însoțească pretutindeni, iar împlinirea s-o întâlniți la orișicare pas. Steaua ocrotitoare să lumineze mereu asupra Dumneavoastră şi a celor dragi inimii Dumneavoastră. La mulți ani fericiți!

Felicitari de zi de nastere:La mulți ani! Să găsești adevărata FERICIRE. Să nu o cauți mult, să nu pleci departe pentru a o găsi. Ea e foarte aproape – ea e în ziua nouă, ea e în soarele ce răsare, ea e în chipul ce îți zâmbește dulce atunci când te privești în oglindă.

Felicitari de zi de nastere:Primiți petala vieții ca pe o binecuvântare, ea să vă fie rod al bucuriei și speranței! Credința și iubirea să vă însoțească pretutindeni, iar împlinirea să o întâlniți la fiecare pas. Steaua ocrotitoare să lumineze mereu asupra dumneavoastră și a celor dragi! LA MULȚI ANI FERICIȚI!

Fie-ți anii dulci ca mierea
Dragostea fie-ți averea,
Casa fie-ți cuib de pace
Munca fie-ți cum îți place
La Mulți ani și sus paharul,
Să nu știi ce e amarul!!!

Felicitari de zi de nastere:Te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere. Astăzi și în fiecare zi, ne gândim la tine cu recunoștință și vrem să știi că ești foarte important pentru noi. Îți urăm o zi de naștere plină de fericire, liniște și momente de neuitat. LA MULŢI ANI!

Felicitari de zi de nastere:Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne!

Felicitari de zi de nastere: Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții şi în timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani!

felicitari ziua de nastere

felicitari de zi de nastere was last modified: februarie 20, 2017 by Liliana Bargan