Felicitări de Sfantul Valentin!

sfantul valentin 2016

Felicitări cu Sfantul Valentin

Felicitări de Sfantul Valentin!inima png, imaginea inimii

De ziua celor ce iubesc,

moldova, png, imagine, statusuri de dragoste sfantul valentinEu ție vreau să-ți doresc

Să ai o dragoste curată ,

O jumătate minunată,

Doar zîmbet și doar bucurie

Și nopti polare de iubire.

Felicitări cu Sfantul Valentin

img line

Niciodata nu-i prea tarziu iubirii mele sa-i intinzi o mana si toata frumusetea ei de vis, in amintire sa-ti ramana… felicitari de sfintul Valentin!

line png

Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt Superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o? felicitari de sfintul Valentin!

line pngline png

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as alege momentul cand te-am cunoscut. felicitari de sfintul Valentin!

line png

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt. felicitari de sfintul Valentin!

line png

Exista 4 etape catre fericire: 1. eu, 2. tu 3. inimile noastre 4. noi doi impreuna, felicitari de sfintul Valentin!

line png

Stiai ca barbatii si femeile sunt ingeri care au numai o singura aripa ? De aceea este nevoie ca ei sa se imbratiseze, pentru ca sa poata sa zboare.. Sper ca tu iti sa gasesti ingerul cu care sa poti zbura pentru totdeauna. felicitari de sfintul Valentin!

line png

Nu-mi spune ca ma iubesti decat daca cu adevarat ma iubesti, pentru ca s-ar putea sa fac o nebunie si chiar sa cred asta, felicitari de sfintul Valentin!

line png
line png

Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine, felicitari de sfintul Valentin!

line png

Sfantul Valentin: Cand sinceritatea ochilor tai va parcurge aceste randuri, te rog opreste-te din tot ce te retine si gandestete la mine. E noapte tarziu, un dor nebun si cuprinzator ma face sa-ti scriu cuvinte sincere ce coboara din colturi nevazute ale sufletului meu. TE IUBESC, felicitari de sfintul Valentin!

line png

Sfantul Valentin: As vrea sa fiu o stea, sa stralucesc numai ptr. tine, sa ma transform in ploaie, sa cad usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evapor, s-ajung din nou in cer sa le zic ingerasilor cat de mult te iubesc! felicitari de sfintul Valentin!

line png

Sfantul Valentin: Daca as fi inger as face ca visele sa ti se adevereasca, dar nu sunt decat un om care poate sa te iubeasca. felicitari de sfintul Valentin!

line png

Sfantul Valentin: Te vad printre stele, ochii tai sclipesc ca ele, tu esti soarele si luna, bucuria vietii mele,de-as avea putere sa privesc in ochii tai si sa-ti spun ca TE IUBESC, crede-ma ca nu glumesc. felicitari de sfintul Valentin!

line png

Sfantul Valentin: O briza, un val, o adiere, un nor… un sarut magnific, o atingere, o mangaiere; toate se numesc iubire! Emotia este prezenta, tu esti departe, iar eu te visez! felicitari de sfintul Valentin!

line png

Sfantul Valentin: Se spune ca doar odata in viata te indragostesti cu adevarat. Sper sa fiu si eu prin preajma ta! felicitari de sfintul Valentin!

linie png, alba

Felicitări de Sfantul Valentin! was last modified: februarie 8, 2016 by Liliana Bargan