Felicitari de craciun

felicitari de craciun

Felicitari de craciun

Iți urez, ție și familiei tale, multă sănătate, fericire și MULT NOROC în viitor! LA MULȚI ANI! Sper că această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă și familie!

Aceasta e o noapte specială, în care poți întâlni o persoana specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile și retrăiește miracolul nopții de Crăciun!

În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile și supărările. Deschide-ți inima și primește un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!

Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!

Frumusețea sărbătorilor de iarna să vă găsească în case alături de cei dragi. Această sărbătoare să vă aducă multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor.

In ziua de Crăciun când te îndopi cu porc și sarmale și n-ai timp nici să suspini. Eu am să-ți aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahar și grăsimi.

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.

Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să vă fie și mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moș Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.

E timpul să închizi ochii şi să-ţi amintești de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi amintești cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moș Crăciun.

Trăiește în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfințenia de altă dată.

Felicitari de craciun : Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorințele să vi se împlinească!

Sfintele Sărbători de Crăciun să vă aducă fericire câta poate moșul să ducă, bucurie, cât pot spiridușii să care și multă dragoste: câta pot renii să zboare!

Lumina Nașterii Lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura și bucuria Crăciunului ne aduce pe toți mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin de satisfacții!

Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele și viețile cu bucurie, sănătate și multă înțelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!

Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun și cu dragostea creștină, să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață, mult noroc s-aveți în viață. La Mulți Ani cu Sănătate!

L-am visat pe Moș azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci așteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sănătate și iubire, Și cu multă fericire!

Să vină Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ți cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea și speranța de care ai nevoie! Crăciun fericit!

Să primim odată cu colindătorii și lumina, căldură, liniștea, dragostea și împăcarea celui nou, veselia și viața. Ca iarba sub zăpadă, ca fulgul în zbor să primim speranța unui an nou.

A mai trecut un an … Să-ţi amintești cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reușit… Fii mândru că ai rămas același suflet cald.

Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde.

Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La mulți ani!

M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!

Sunt virusul Moș Crăciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tău la adresa pe care o vei primi în următorul mesaj sms.

„Ho Ho Ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulți Ani (și la mulți bani)!
Școala s-a terminat și ne cam plictisim acum, noroc că avem telefoane și ne dam mesaje de Crăciun.

Cățeluș cu păru’ creț, să ai jeepu’ în coteț şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anul și la Mulți Ani!

Felicitari de craciun : Urările mele de Crăciun sunt încărcate de bucurie, zăpadă şi un An Nou fericit si din când în când să faci apel la rațiune sau măcar să-i dai un bip.

Felicitari de craciun : Aripi de îngeri să vă atingă sufletul și să ia cu ei toate supărările lăsând în schimb lumină și speranța!

Felicitari de craciun : Cu fiecare fulg de nea/ Un strop de fericire,/ Cu fiecare Sfânt Crăciun / Un car de împlinire.

Felicitari de craciun : Sărbătorile de iarnă sunt mirifice. Ele fac legătura dintre realitate şi basm. Cu ocazia Crăciunului vă dorim sănătate și un an nou ca în povesti! La mulți ani!

Felicitari de craciun : De sărbători, casa să-ți fie plină de lumina dumnezeiască și masa îmbelșugată cu toate bunătățile. Fericire și sănătate, bucurii și tot ceea ce îți dorești să se adeverească. Crăciun fericit și la mulți ani!

Felicitari de craciun : Cu colinde de Crăciun / vă dorim un an mai bun / și cu dragoste creștină / să primiți în dar lumină / zurgălăi de flori de gheață / să vă bucure de viață, / mult noroc s-aveți în toate, / La Mulți Ani cu sănătate!

Felicitari de craciun : Moș Crăciun vine tiptil / niciodată nu-l simțim, / dar de fiecare dată / lasă-n fiecare poartă / fericire, bucurie, sănătate pe vecie! / Crăciun fericit!

Felicitari de craciun : Pe la ferestre cad steluțe, / iar pe foc sunt sărmăluțe, / bradul e împodobit, / Moșul e din nou grăbit, / peste tot e bucurie / și Crăciunul iarăși vine. / Sărbători fericite!

Felicitari de craciun : Crăciun cât mai luminos / vis de iarnă călduros / liniște lângă cei dragi / veste bună dinspre magi! / Crăciun fericit!

Felicitari de craciun : Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îți doresc o vacanță plină de liniște, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ți se îndeplinească toate dorințele, iar Anul Nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubești.

Felicitari de craciun : Pacea și liniștea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înțelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!

Felicitari de craciun : Moș Crăciun mi-a promis că-mi va aduce anul acesta ceva frumos și nostim dacă voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte băiat din lume și acu te voi avea în sfârșit!

Felicitari de craciun : De Crăciun, dacă vine la tine un tip gras și păros și te baga într-un sac, nu te speria! I-am scris moșului că te vreau pe tine de Crăciun.

Felicitari de craciun : Hei, ce faci? Eu te întâmpin cu mult zâmbet și cu un pahar de vin, ca să avem Crăciun voios, că nimic nu-i mai frumos, că o zi de sărbătoare, când mai vrei și o ninsoare, caldă și cu voie bună, că o frumoasă cununa, pașnică și cu surprize, pline de multe reprize. Crăciun Fericit!

Felicitari de craciun : În perioada asta a anului vreau să-ți spun că singura magie pe care o simt nu e cea a Crăciunului, ci magia ta… Te iubesc și vreau să-mi petrec toate zilele de Crăciun cu tine!

Felicitari de craciun : Cel mai frumos lucru la acest Crăciun este că mă pot încălzi în brațele tale. Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită. Îți doresc din inima sărbători fericite!

Felicitari de craciun : La ceas de sărbătoare când anul are templele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace şi prosperitate.

Iată vine Moș Crăciun, fără sănioară,

Un ren e bolnav nu-i zăpada afară,

Dar în sacul lui are încărcate,

Sincere urări, multă sănătate

Doar belșug în casă și o viață frumoasă

La mulţi ani!

Felicitari de craciun : La pragu-ţi vin din nou colinde să îți cânt cu leru-i ler și domn din cer… Astăzi Hristos s-a născut. Crăciun și pace!

Felicitari de craciun : Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur şi inimă de lemn. Fie că sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumina în inimă și gând. Sărbători fericite.
Felicitari de craciun : Crăciun fericit pentru cei mai buni părinți din lume! Va mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare data când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!

Felicitari de craciun : Fie ca Sfintele Sărbători de iarnă să-şi reverse harul asupra ta şi a celor dragi, să-ți aducă liniștea inimii și a minții şi să-ţi sporească sănătatea şi belșugul, să-ţi împlinească gândurile și speranțele. La mulți ani!

felicitari de craciun

Felicitari de craciun was last modified: februarie 20, 2017 by Liliana Bargan