Felicitari de anul nou

Felicitari de anul nou

Felicitari de anul nou !!!

Felicitari de anul nou!!!

Fie ca anul nou sa-ti aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât înfrângeri si mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. LA MULTI ANI!

La mulți ani cu sănătate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice să se împlinească și drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire și belșug. La mulți ani!

La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriți și sus paharul! La Mulți Ani!

Prognoza meteo pentru această noapte: se anunță o furtună de pupici și îmbrățișări! Te sfătuim să închizi umbrela și îți deschizi inima. La mulți ani și un An Nou fericit!

Fie ca anul nou sa-ti aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât înfrângeri si mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. LA MULTI ANI !

Nu dispera când greutatea te apasă si nici nu plânge după alt destin, căci după lacrimi ,dragostea-i frumoasa cum după ploaie cerul e senin.

La mulți ani fericiți, cu multa sănătate, lumina si împliniri si, mai ales, sa va ajute Dumnezeu in toate! Un an nou plin de bucurii!

Fie ca anul care vine sa însemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iți doresc o viată împlinita si fericita! La mulți ani!
Anul care vine sa îți aducă speranță unui nou început, energia necesara pentru a-ti împlini toate obiectivele, înțelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ti le oferă si pe acel cineva care sa te facă să zâmbești.

Fie ca bucuria si liniștea aduse de sfintele sărbători sa va însoțească pe tot parcursul anului ce va urma!

Anul Nou sa îți aducă sănătate si putina munca, sa fi buna si iubita si o viată fericita si mulți bani, daca o să ai si la alți o să dai.

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Un An Nou plin de bucurii și împliniri! La mulți ani!

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. La mulți ani!

Fie ca sărbătorile de iarna sa iți aducă pace in suflet, mult noroc în acțiune, planuri grandioase în rațiune si multa iubire in inima! Un An Nou alături de cei dragi si apropiați sufletește. La Mulți Ani!

Sa ai parte in noul an care vine numai de realizări și împliniri. Să guști din fructul dulce pe nume dragoste, .. sa ai in preajma ta persoane adevărate, care iți vor fi aproape oricând! La Muți Ani !!!

Lăsați magia colindului străbun sa va picure in suflet fiori de sfințenie și primiți cu drag gândurile noastre de prețuire, realizări depline, sănătate si prosperitate!

Deși iarna se codește Să-si întindă haina grea, Ti-am trimis un fulg de nea, Cu toata dragostea mea…

Din gama fulgilor ce cad si din a lor sclipire, eu va doresc tot cei mai drag, mulți ani si fericire! La mulți ani!

Momentele speciale ale sfârșitului de an să-ti aducă veselia în casă, bani în buzunar și poate un Merţan!

Multa sănătate și La Mulți Ani, să ai mai mulți fani decât dușmani!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorințele noastre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Fie ca anul care începe să-ti aștearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluțe norocoase și îngeri bălai! Iar dorințele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulți ani!

Fie ca bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepțional!

Gânduri bune fug spre voi, sănătate și noroc! Sărbători fericite și un An Nou de poveste! La mulți ani!

Acum, când sărbătorile creștine se apropie cu repeziciune îți doresc: pace in suflet, bucurie fără margini, sănătate cat cuprinde, credință in bine.

Descoperă, învață cu adevărat sa crezi in frumos, trăiește sentimentul de împreună, alături de cei dragi!

Trăiește un adevărat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra liniștei creata de dansul fulgilor de nea. Sărbători fericite si un An Nou de poveste!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu rețetele succesului, alege ce ti se potrivește si pornește la drum cu încredere!

Sa prinzi aripi pentru a trece cu ușurința peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trai senzații tari tot anul! La mulți ani!

A mai trecut un an …Să-ți amintești cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase și cu încredere de tot ce nu ai reușit.. Fii mândră că ai rămas același suflet cald.

Mult belșug in casa, Pâinea mai gustoasa, Datorii puține In anul care vine. Pace-n inimi, rod bogat, Bucurie, gând curat, Din a voastră casa Binele sa nu mai iasă.

Să primim odată cu colindătorii si lumina, căldura, liniștea, dragostea si împăcarea celui nou, veselia si viată. Ca iarba sub zăpadă, ca fulgul in zbor sa primim speranța unui an nou.

Daca toata lumea îți dorește ca aceasta zi sa fie una minunata, eu îți urez ca toate zilele ce urmează sa fie pline de bucurii si realizări astfel încât acest nou an sa îți umple sufletul de voie buna!

Închide ochii si pune-ti o dorință! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se întâmple si ție! La mulți ani fericiți!

Felicitari de anul nou: Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărțit cu apropiații. La Mulți Ani si Un An Nou Fericit!

Felicitari de anul nou: Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorințele noastre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou așa cum ai visat!

Felicitari de anul nou: Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început sa îți pătrundă in suflet, pășește cu speranță si încredere si nu uita ca cineva se va gândi in miez de noapte la tine si îți va dori toata fericirea din lume!

Felicitari de anul nou: Anul nou bate la ușă, răul facă-se cenușă, bucurii și sănătate ,Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiți, să fiți și mai fericiți! La Mulți Ani!
Felicitari de anul nou: La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriți si sus paharul!

Felicitari de anul nou: Noul An să te găsească cu gânduri bune și prieteni dragi și să îți rezerve cele mai înalte realizări.

Felicitari de anul nou: A mai trecut un an … Sa-ti amintești cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu încredere de tot ce nu ai reușit.. Fii mandra ca ai rămas același suflet cald.

Felicitari de anul nou: Viată mea ar fi goala fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

Felicitari de anul nou: Iți doresc atâtea clipe fericite cați fulgi de nea într-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniște in suflet si cu multa dragoste in inima.

Felicitari de anul nou: Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre urâtori, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători, acum şi în anii următori!

Felicitari de anul nou: Mult belșug şi sănătate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste în viată si s-aduni ban după ban!

Felicitari de anul nou: Abia aștept anul ce începe pentru a-l putea petrece alături de tine. Iți urez cele mai fericite sărbători!

Felicitari de anul nou: Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulți ani!

Felicitari de anul nou: Pentru anul ce vine îți doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credință în bine şi săruturi o mie!

Felicitari de anul nou: Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulți ani!

Felicitari de anul nou

linie png, alba

Felicitari de anul nou was last modified: februarie 20, 2017 by Liliana Bargan