Felicitari de 8 martie

Felicitari de 8 martie

Felicitari de 8 martie !!!

Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ti mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine: cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu ești cea care mi-a oferit sprijin și încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viața părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea…
Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulți ani!
Felicitari de 8 martie: Fie ca primăvara sa-ti aducă bucurie in suflet, fericire si liniște. Iți dorim multa sănătate si pace si sper ca într-o zi sa te alături si tu clubului mămicilor ca este o experiența de neimaginat!
Floare a primăverii. Azi uita cine ești si trezește-te la viată o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si așază-te pe prima floare a purității. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La mulți ani, floare a primăverii.
Cu roșu si alb am înlănțuit gingașul ghiocel, l-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am înconjurat cu mireasma primăverii, si din tot sufletul ti-l dăruiesc ție, speriind ca-ti va aduce fericire. Cu 8 MARTIE!!!
La mulți ani, mamă! Ești minunată și vreau să împart cu tine ce am mai de preț. Te iubesc.
Te port oriunde în gândurile mele și te simt chiar dacă ești departe de mine! De 8 Martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

Azi uită cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi așază-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senină ca infinitul. La mulți ani, floare a primăverii. Te iubesc!
Scumpa mea, MAMĂ! Tu ești cea care mi-a transformat zilele într-o primăvară, tu eşti cea care atunci când mi-a fost rău ai fost alături de mine şi m-ai încurajat, tu ești cea care când mi-a fost bine m-ai încurajat să merg spre mai bine. M-am gândit să-ţi mulțumesc pentru darurile minunate pe care mi le-ai făcut de-a lungul timpului şi am ales această comoară în care am închis toată dragostea mea pentru tine şi o rază de soare din primăvara asta frumoasă. Te iubesc, mama.
Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulți ani
Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!
Dacă viața ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare! LA MULŢI ANI, scumpa mea MĂMICĂ.
Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa va însoțească pretutindeni…si fie ca primăvara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.
Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani draga mea soție.
Astăzi îți doresc să primești atâtea flori încât să-ți faci gradină. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ți-ar mai rămâne…
La mulți ani! Pentru cea mai buna mama din lume, pentru persoana care are întotdeauna rezervat un zâmbet pentru mine!
1 000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. La mulți ani!
Îți mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învățat să iubesc și pe ceilalți, dar mai ales pe tine. La mulți ani, mami!
Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulți ani!
Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!
De 8 martie îţi urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”
Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aducă toata lumea la picioare, zâmbetul pe buze si toata fericirea de pe pământ. La mulți ani!
Când mă uit afara, vad doar vânt si ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat si cenușiu. Dar când mă uit la tine știu ca va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele si primăvara mea.
Iți doresc ca aceste zile de primăvara si răsăritul soarelui sa-ti aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!
Ziua asta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simțim mai puțin apăsarea grijilor si sa ne umplem gândurile si sufletul de căldura primăverii
Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”
Felicitari de 8 martie: Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele și primăvara mea.”
Felicitari de 8 martie: Iți doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!
Felicitari de 8 martie: Fluturele meu…. Frumusețea, ca și zborul și iubirea, de cenușă-și leagă firea.
Felicitari de 8 martie: De-i ștergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.
Felicitari de 8 martie: Tu ești fluturele meu și promit că niciodată nu voi șterge praful dragostei de pe aripile tale.
Felicitari de 8 martie: Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de pasarele, atunci înseamnă că trăiești o noua primăvară…
Felicitari de 8 martie: Iubita mea este cea mai bună și frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!
Felicitari de 8 martie: Știu că nu ți-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îți sunt recunoscătoare că exist – ție îți datorez omul care sunt astăzi, datorită ție sunt un om mai bun. Tu m-ai învăț să mă respect și să respect pe alții, tu ești cea care m-a învățat să fiu tolerantă, tu ești cea care m-a ascultat întotdeauna și care a fost alături de mine mereu. La mulți ani!
Felicitari de 8 martie: Este Ziua Femeii, o perioadă grea pentru orice bărbat de meserie, trebuie să abordăm acest eveniment cu calm, rațiune şi cu multă diplomație.
Felicitari de 8 martie: Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulți ani, draga mea!
Felicitari de 8 martie: Îți doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!
Felicitari de 8 martie: Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeață și… de dragostea mea necondiționată. La mulți ani, de Ziua Femeii.
Felicitari de 8 martie: Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist – ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţ să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat să fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu. La mulţi ani”
Felicitari de 8 martie: Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Felicitari de 8 martie: Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper că dragostea mea să îţi umple viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea
Felicitari de 8 martie: Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…
Felicitari de 8 martie: Ești marea mea sursa de inspirație. Te admir pentru curaj, pentru inventivitate, pentru puterea creatoare, pentru indulgență, pentru blândețe. Mulțumesc în fiecare zi că am avut norocul sa fiu eu fratele tău. Sunt plin de recunoștință pentru dragostea și prietenia care nu se vă sfârși niciodată. La mulți ani, surioara! ”
Felicitari de 8 martie: Astăzi este ziua femeii este ziua ta. Un prilej pentru mine să îți reamintesc cât țin la tine. Că ești parte din sufletul meu. Ne curge același sânge prin vene. Dar și simțiri, trecut, educație și atâtea gânduri comune. Ne-am format împreună. Ne-am fost mereu alături. Am râs, am plâns, ne-am spus secrete… La mulți ani, sora mea!
Felicitari de 8 martie: La mulți ani, draga sora, să ai parte de tot ce-ți dorești în lumea asta să fii sănătoasă și fericita alături de familia ta. Ai grija de sufletul tău și… pictează-ți viitorul doar în culori trandafirii! Este 8 martie, este ziua ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! LA MULTI ANI!
Felicitari de 8 martie: Sora mea, de ziua ta voiam să-ți dăruiesc un buchet de flori mare cât sufletul tău și frumos ca tine, dar nu am găsit așa că o să-ți spun doar La mulți ani!
Felicitari de 8 martie: La mulți ani, draga sora, să ai parte de tot ce-ți dorești în lumea asta să fii sănătoasă și fericita alături de familia ta. Ai grija de sufletul tău și… pictează-ți viitorul doar în culori trandafirii! Este 8 martie, este ziua ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! LA MULTI ANI!8 Martie este o zi plină de feminitate, zâmbete şi căldură sufletească. În această zi remarcabilă noi, bărbații, venerăm cu un deosebit respect – mamele, prin tandrețe şi iubire – soțiile, prin dragoste şi grijă părintească – fiicele, prin veșnice aduceri aminte – bunicile. ”
Felicitari de 8 martie: „Femeia, căreia umanitatea îi datorează continuitatea şi perpetuarea vieții, a fost şi va fi elogiată în cântece şi opere artistice. De când e lumea, Femeia a ținut mereu aprins focul în căminul familial, a păstrat cu sfințenie datinile străbune, a sădit speranță şi noblețe în inimile celor apropiați.”
Felicitari de 8 martie: „8 Martie este ziua în care se îmbină armonios cele patru caracteristic ale femeilor: sensibilitatea, frumusețea, tandrețea şi finețea. Cu ocazia sărbătorilor de primăvară, permiteți-mi să-mi exprim întreaga stimă şi admirație fată de poziția civică a Dumneavoastră, care denotă o voință puternică, patriotism, dragoste de viață şi deosebite calități sufletești şi să Vă adresez cele mai alese urări de sănătate, fericire, prosperitate şi realizarea tuturor doleanțelor.”
Felicitari de 8 martie: „Va doresc, doamnelor şi domnișoarelor, să aveți parte de o primăvară plină de iubire şi armonie, aducând-vă în dar un firav mărțișor, simbol al dragostei, care, prin șprițul său de primăvară, să zăbovească cît mai mult în sufletul Dumneavoastră.”

Felicitari de 8 martieMartie !!!

linie png, alba

 

Felicitari de 8 martie was last modified: februarie 20, 2017 by Liliana Bargan