Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit

Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit

Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit

Nu te gândi că ești special doar pentru că e ziua ta…ești special în fiecare zi. La mulți ani.    Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit

Sunt binecuvântată prin faptul că te am în viața mea. La mulți ani iubire, rămâi minunat așa cum ești.

Cel mai mult îmi doresc să fiu alături de tine și la 100 aniversare a ta! La mulți ani iubire mea.   Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit

De ziua ta am o întrebare: de ce mi-ai furat inima? Aș fi vrut să ți-o dăruiesc. La mulți ani, iubire!   Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit
Scumpul meu iubit, am dorit doar să-ți spun că: tu însemni toată lumea pentru mine. Ești cel mai minunat băiat, ești dulce, drăguț și iubitor. Aș fi fost pierdută fără tine, niciodată nu te voi lăsa să pleci! La mulți ani, iubirea mea.

Sper ca toate visele și dorințele pe care ți le vei pune în această zi să devină realitate. La mulți ani, iubire!

La mulți ani, omuleț minunat. Sper să ai o zi la fel de minunată ca și tine! La mulți ani.

Cu cât îmbătrânești se întâmplă trei lucruri. Primul e că îți pierzi memoria…pe celelalte două le-am uitat… J La mulți ani!

Îți trimit zâmbete pentru fiecare moment din ziua ta specială! Să ai o petrecere frumoasă și o foarte fericită zi de naștere! La mulți ani.
Astăzi este ziua de naștere a unei persoane ce-mi face viața frumoasă precum o melodie. Iar eu sunt fericită ca un copil. La mulți ani!

Nu ești niciodată prea bătrân ca să-ți pui un nou scop sau ca să ai un vis nou. La mulți ani.

Poți să faci orice-ți dorești, este ziua ta de naștere! La mulți ani.

Ești ce mai bun! Te iubesc mai mult decât cuvintele pot spune…La mulți ani, iubirea mea.

Un nou capitol al vieții tale se începe astăzi. Spune adio trecutului și alege o nouă cale pentru viitor. Plină de istorii amuzante, lasă viața să-ți fie completată cu zâmbete, fericire, iubire, grijă…La mulți ani!

Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit was last modified: februarie 5, 2018 by Liliana Bargan