Felicitari cu ziua de nastere

felicitari cu ziua de nastere

Felicitari cu ziua de nastere!

Un îngeraș sa te păzească,
O îmbrățișare sa te încălzească,
Un zâmbet sa te facă fericită,
O inimă să te facă iubită…
LA MULȚI ANI!!!

La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase. Să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, să obții ceea ce iți dorești cu adevărat căci doar această este singura cale spre împlinire, realizare si fericire!!!

Sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere! Fie ca în această zi în sufletul tău să se trezească o dorința arzătoare de a trăi frumos, de a crea lucruri deosebite și de a realiza cele mai tăinuite visuri. Fie ca soarele să-ți ofere căldura si lumina, ploaia curată – liniște sufletească, zâmbetul oamenilor – încredere în sine, zilele anului – prieteni, visele de azi sî devină realitate, speranțele de mâine – împliniri, orice cădere – un pas înainte iar fericirea sa te însoțească mereu. La Mulți Ani!!!

Să fii la fel de liber ca vântul, la fel de sclipitor ca soarele, la fel de fericit ca florile, la fel de pasional ca furtunile. Să fii orice, să fii oricum, numai să fii lângă mine mereu. Azi e ziua mea preferată, ziua în care cerul mi-a trimis îngerul să-mi fie alături pe pământ. Îți mulțumesc iubire! La mulți ani!

La majoratul tău de 18 ani îți doresc ca sănătatea să fie tot timpul împreună cu tine, fericirea să te însoțească la fiecare pas, dragostea să-ți fie în permanență la îndemână iar norocul să te aștepte la fiecare colț. LA MULȚI ANI!


Sa fii plin de admirație si departe de orice invidie; sa te înveselești in mare măsură de binele altora; sa iubești cu o asemenea generozitate a inimii încât dragostea ta sa fie o posesiune draga in absența răutății; acestea sunt daruri ale soartei, daruri pe care banii nu le pot cumpăra. Happy birthday

Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii. Crăpa-s-ar butoiul cu sănătate deasupra ta. Împiedica-te-ai de sacul cu bani. Bate-te-ar norocul sa te bata. LA MULȚI ANI!

Îți doresc sa fii precum iarba: când ești calcat sa te ridici. Sa fii precum un ghiocel: să înflorești și în mijlocul zăpezilor. Sa fii precum o stea: aproape și totuși departe, datatoare de dragoste și căldura… Aniversare fericită!

De ziua ta aș vrea ca luna să nu coboare așa devreme și când coboară, ea să-ți aducă un cer senin și plin de stele… iar prima stea ce-o să răsară, să fie steaua ta… tu să-i surâzi, ea să-și spună: LA MULȚI ANI din partea mea!

Fie ca ochii tăi să fie încălziți de dragoste, fie ca soarele să-ți încălzească zilele, sănătatea să-și fie sfetnic să poți sărbători încă de o suta de ori ziua de naștere. La mulți ani!

Dacă există ceva mai frumos decât viața, dacă există ceva mai minunat decât un răsărit de soare, dacă există ceva mai pur decât un vis și dacă există ceva mai puternic decât iubirea, fie ca acel ceva să-ți aparțină! La aniversarea ta – La Mulți Ani!

Un trandafir s-a atașat la buchetul vieții tale. Fie ca el s-ă înflorească mai frumos și plin de sănătate decât cei care sunt deja în buchet. La mulți ani!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viațașsi să-ți vezi împlinite toate visele și dorințele. LA MULȚI ANI!

Pentru tot ceea ce ai încercat să faci până acum și nu ți-a ieșit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat în zadar și nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune. La mulți ani!

Îți doresc să mergi pe un drum numit Viață, sa te împiedici de un ciob numit Noroc, să cazi într-o prăpastie numită Fericire și să culegi o floare numită Iubire. La Mulți Ani!

Ai mai urcat o treaptă dintr-a vieții scara, eu îți doresc din suflet a 100 primăvară, iar când te vei uita-napoi pe treptele urcate, sa nu vezi urme de noroi, ci faptele curate. La mulți ani!

O zi din an este a ta. Și pentru că e a ta este cea mai frumoasă zi a anului. Să te bucuri de ea împreună cu cei apropiați. La mulți ani!

Felicitari cu ziua de nastere :Ai grija ce-ti dorești și vezi cum pui accentul pe cuvântul din titlu! Serios vorbind, îți doresc să ai masa plină de prăjituri, petrecerile să se tina lanț ăi cadourile să te dea afară din casă! La mulți ani!

Felicitari cu ziua de nastere :Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lume și toată fericirea de pe Pământ!

Felicitari cu ziua de nastere :De ziua ta îţi dorim cer senin, ani frumoși, prieteni, zâmbet, dragoste, momente unice pe care viaţa să le transforme în amintiri ce nu se uită niciodată. LA MULŢI ANI!

Felicitari cu ziua de nastere :Astăzi îţi urăm o zi plină de fericire, linişte şi momente de neuitat. Să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate. Fie ca ce e mai bun să vină de acum încolo! LA MULŢI ANI!

Felicitari cu ziua de nastere :Primiţi petala vârstei ca pe o binecuvântare. Ea să vă fie rod al bucuriei şi speranţei! Credinţa şi iubirea să vă însoţească pretutindeni, iar împlinirea s-o întâlniţi la orişicare pas. Steaua ocrotitoare să lumineze mereu asupra Dumneavoastră şi a celor dragi inimii Dumneavoastră. La mulţi ani fericiţi!

Felicitari cu ziua de nastere :Primiţi petala vârstei ca pe o binecuvântare. Ea să vă fie rod al bucuriei şi speranţei! Credinţa şi iubirea să vă însoţească pretutindeni, iar împlinirea s-o întâlniţi la orişicare pas. Steaua ocrotitoare să lumineze mereu asupra Dumneavoastră şi a celor dragi inimii Dumneavoastră. La mulţi ani fericiţi!

Felicitari cu ziua de nastere :Când încă o petală din anii tăi frumoşi s-a scuturat alene, vibrând armonios, priveşte cu mândrie, gândind neîncetat la restul de petale ce nu s-au scuturat. La mulţi Ani!

Felicitari cu ziua de nastere :Să poţi plânge când eşti fericit, să poţi iubi când nu eşti iubit, să poţi visa la nesfârşit, să poţi zbura când eşti închis, să poţi să speri când n-ai nimic.

Felicitari cu ziua de nastere :Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieţii… şi în timp ce scrii, zâmbeşte! Îţi urez să ai parte de tot ce e frumos în lumea asta şi toate visele să ţi se împlinească.

Să calci mereu pe trandafiri şi flori nemuritoare,
să ai în viaţa ta priviri ca razele de soare,
să ai o viaţă ca-n poveşti cu vise împlinite,
să dăruii celui ce iubeşti doar clipe fericite.
LA MULŢI ANI!

Felicitari cu ziua de nastere :Am căutat mesaje de aniversare cât mai frumoase cât mai originale, acum o să-l dau pe ăsta’ … iţi trimit unul mai frumos data viitoare.
Felicitari cu ziua de nastere :De ziua ta m-am gândit la ceva grandios, magnific, spectaculos. Oricum nu mă costă nimic să mă gândesc!

Felicitari cu ziua de nastere :Azi e ziua ta şi singura posibilitate este să te felicit prin internet. Sper ca un an în plus să te ajute să descoperi unde este dragostea adevărata. La mulţi ani!

Felicitari cu ziua de nastere :Am căutat peste tot un cadou decent, dar nu am găsit nimic potrivit pentru o persoană atât de speciala ca tine! Acceptă aşadar acest gând bun însoţit de un sincer “La Mulţi Ani”!

De ziua ta îţi ofer în dar inima mea, frumos împăturita în această epistolă care să-ţi şoptească ţie că te iubesc şi te voi iubi mereu! La Mulţi Ani!

Felicitari cu ziua de nastere :E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor, e ziua când mai cade o petala din trandafirul vieţii. LA MULŢI ANI FERICIŢI ŞI IMPLINIŢI!

Să creşti mare şi cuminte, mulţi ani de-acu-nainte, să ai parte de fericire, sănătate şi multă iubire!

Felicitari cu ziua de nastere :Mesajele cu La Mulţi Ani sunt greu de făcut, îţi doresc tot ce-ţi doreşti şi încă de-o mie de ori mai mult.

Dau şi eu un mesaj simpatic şi nu sun pentru că nu am bani, în ziua în care şi soarele se scoală noaptea sa-ti ureze La Mulţi Ani!

Felicitari cu ziua de nastere :La Mulţi Ani Iubire, La Mulţi Ani Fericire, La Mulţi Ani de 10 ori, hai că plec să cumpăr flori!

Felicitari cu ziua de nastere :Priveşte aceasta zi specială ca pe o nouă pagină din povestea ta de viaţă, o poveste tot mai frumoasă cu fiecare an ce vine!

Felicitari cu ziua de nastere :Ți-aș ura împlinirea tuturor dorințelor, dar mi-e teama că dacă se adeverește, la anu’ nu o sa mai am ce să-ți doresc.

Să știi in viață ce cauți, să ai norocul de a obține și de a păstra ăi să-ți dai seama când ai găsit… La mulți ani!

Felicitari cu ziua de nastere :Să te simți ca pasăre în înaltul cerului, ca o ploaie dătătoare de viață, să simți că ești tu cu adevărat.

Felicitari cu ziua de nastere :Îți doresc din suflet viața să-ți fie asemeni unui drum pe care să te însoțească adevărații prieteni: DRAGOSTEA și OPTIMISMUL. LA MULȚI ANI!

Felicitari cu ziua de nastere :De ziua ta de naștere iti doresc sănătate si noroc. Fiecare zi sa înceapă cu o bucurie, fiecare clipa sa îți aducă împlinire. La mulți ani!

Îți doresc ca in fiecare an numărul de lumânări sa scadă si numărul de petreceri, torturi si urări de La mulți ani sa crească!

Felicitari cu ziua de nastere :Azi, la împlinirea celor … de ani, ai mai pus un trandafir in buchetul vieții. Eu îți doresc sa pui mulți trandafiri de-acum înainte, sa fii vesel/a si sănătos/a si sa te bucuri de fiecare clipa pe care o trăiești. La mulți ani!!!

Felicitari cu ziua de nastere :Visele de azi sa devina realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun si fericirea sa te însoțească mereu. La mulți ani!

Felicitari cu ziua de nastere :Cunoști pe cineva căruia trebuie sa ii trimit un mesaj de La mulți ani, vreo aniversare? Daca știi de ceva petreceri, anunță-mă, caci nu am mai mâncat prăjituri de mult si îmi scade glicemia!

Îți doresc doar fericire
Gândul să-ți fie senin
În suflet să porți iubire
Și să-ți fie mereu plin.
Să te știu așa o viață
Fără chin și supărări
Cu zâmbet frumos pe față
S-aduni multe primăveri.
La Mulți Ani!

Să-ți treacă anii doar în bucurie
Alături doar persoane de încredere să-ți fie
Să te știu toată viața fericit
Iubește și mereu să fii iubit
La Mulți Ani!

Să calci mereu pe trandafiri,
Pe flori nemuritoare,
Să ai in ochii tăi priviri
Ca razele de soare.
Să ai o viață ca-n povesti
cu vise împlinite
Să dărui celui ce iubești
Doar clipe fericite.

felicitari cu ziua de nastere

linie png, alba

Felicitari cu ziua de nastere was last modified: iulie 25, 2015 by Liliana Bargan