Declaratii de iubire

Declaratii de iubire - dragoste

 

Declaratii de iubire / dragoste

Te iubesc! Te iubesc așa cum nu a mai iubit nimeni niciodată și nu va iubi nicicând! Te iubesc așa cum nu au iubit toți cei dinaintea mea luați la un loc! Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi ce trece și iată de ce aștept cu dor și nerăbdare ziua de mâine! Te iubesc mai mult decât se scrie prin cărți sau se arată prin filme! Te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine însumi sau orice alt lucru de pe lumea asta! Te iubesc, puiuleț!

linie png, alba

Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, pînă la urmă am spus-o. Mă simt și eu uimit și copleșit de stările și trăirile care dau năvală în sufletul meu… Ceea ce simt nu pate fi descris în cuvinte… e prea intens… prea de neînțeles pentru mine, care nu am simțit niciodată pînă acum așa ceva…

linie png, alba

Aşa cum nimeni nu poate trăi fără căldura soarelui, aşa nici eu, iubita mea, nu pot trăi fără căldura ochilor şi a zîmbetului tău! Mă încălzești, îmi luminezi viaţa, îmi dai putere să trăiesc, mă faci să nu pot exista în lipsa ta!

linie png, alba

linie png, alba

Sunt mii şi mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranţă le meriţi, eu din pacate nu le ştiu pe toate ca să ţi le spun… Din pacate nu pot atinge soarele să ţi-l dăruiesc… Nu pot atinge stelele pentru a ţi le dărui… Nu-ţi pot da nimic mai mult decât sufletul meu, gândurile mele, trupul meu, întreaga mea fiinţă! Şi dacă îţi spun că te iubesc fară ca măcar să-ţi fi întâlnit privirea… înseamnă că te iubesc pentru ceea ce eşti, pentru ceea ce mă faci să simnt… să fiu… pentru sufletul tău de aur… pentru tot ceea ce reprezinţi pentru viaţa mea.

linie png, alba

Te am în gînd, în suflet și în inimă… anume tu ești cel care apare în mintea mea cînd deschid ochii dimineața, anume tu ești cel cu care adorm… tu ești persoana care mă face să respir liniștită în zilele zbuciumate, tu ești persoana care mă face să simt intensitatea momentelor înzecit în timpurile senine. Te iubesc… si o spun involuntar, așa simt eu acum si aș fi cea mai fericită dacă am putea păstra aceste sentimente pîna la sfîrșitul vieții.

linie png, alba

Te iubesc pentru că… îmi alungi singurătatea într-o lume plină și aglomerată. Te iubesc pentru că… fară tine e greu și nu mă pot regăsi. Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, pentru liniștea dăruită clipelor alături, te iubesc pentru ca îmi zâmbești, pentru că mă alinți, pentru că mă atingi, mă îmbrățișezi. Te iubesc enorm, ești sensul vieții mele.

linie png, alba

linie png, alba

Tu ai fost si vei fi iubirea mea. Din clipa-n care te-am vazut mi-amspus ca tu esti cea pe care o asteptam de mult timp. Am facut totposibilul sa ajung la inima ta dar.. se pare ca tu nu m-ai lasat celputin la inceput. Atunci in mintea mea totul era confuz „Oare chiariubeam ?”, dar oare ce inseamna sa iubesti ? Era oare acel sentimentcare te facea sa te simti parca tu conduci intreaga lume, cred ca astae pentru ca pentru prima data in viata ma simt in al noualea cerdragostea mea, Te Iubesc, Te Iubesc nu ma refuza. Din clipa-n carete-am vazut atat de mult mi-ai placut, ochii tai m-au chemat. Te iubesc, esti viata mea!

linie png, alba

Iubirea ta imi da viata. Te iubesc si asta ma face sa fiu mai buna,mai frumoasa, mai intelegatoare, dar iubirea ta pentru mine ma face safiu cea mai buna, cea mai frumoasa, cea mai intelegatoare. „Te iubesc”e putin spus. „Te ador” parca se apropie de ceea ce simt eu pentrutine. Eu te iubesc mai mult decat te iubesc, te ador mai mult decat teador, te ador mai mult decat ieri si mai putin decat maine. Privirea taimi da aer, existenta ta ma face sa fiu constienta de existenta mea.

linie png, alba

Cat de mult te iubesc nu vei sti niciodata. Totusi, pentru a da odimensiune infinitului iti pot spune ca 59 de secunde din fiecare minutde-al meu inima mea bate pentru tine. E mult sau e putin ? …cand veisti raspunsul se va risipi si misterul!

linie png, alba

Cateodata ma trezesc in mijlocul noptii, tremurand de frica,simtindu-ma singur, fara speranta, deoarece ma gandesc cum ar fi ca tusa nu fi langa mine. Iar apoi ma intreb daca stii intr-adevar cat demult insemni pentru mine, cat de incredibila cred ca esti. Eu cred catu esti o parte din emotiile, din sentimentele mele, esti motivulpentru care eu traiesc. Te doresc asa cum desertul doreste apa, asa cumflorile iubesc pamantul, asa cum pasarile iubesc cerul. Traiesc printine, iar tu prin iubirea mea. TE IUBESC!

linie png, alba

Cuvinte cheie: Declaratii de iubire romantice, Declaratii de iubire pentru ea, Declaratii de iubire de top, Declaratii de iubire 2015, Declaratii de iubire pentru iubita, Declaratii de iubire pentru el, Declaratii de iubire adevarate, Declaratii de iubire unice.

Declaratii de iubire was last modified: noiembrie 15, 2015 by Liliana Bargan