Declaratii de dragoste pentru el

declaratii de dragoste pentru el nou

Declaratii de dragoste pentru el

Declaratii de dragoste pentru el

Eşti prima şi unica persoană care mi-a atins inima cu pasiune şi pe care nu voi înceta niciodată să o iubesc.

Nu ştiu cum ai intrat în inima mea, dar ştiu că nu vreau să ieşi vreodată!

Mi-ai aprins inima cu un simplu  ,,salut,, şi nimic, niciodată nu va schimba asta. Nici timpul, nici distanţa nu vor putea sa schimbe dragostea mea pentru tine.
Declaratii de dragoste pentru el: Dacă ai vedea lumea cum o văd eu ai înţelege cît de mult te iubesc.

Dacă nu te-aş fi întâlnit nu mi-ai fi plăcut, dacă nu mi-ai fi plăcut nu te-aş fi iubit, dacă nu te-aş fi iubit nu mi-ar fi fost dor de tine. Dar, te-am întâlnit, mi-ai plăcut, te iubesc şi te voi iubi mereu.

Tu eşti prietenul meu cel mai bun, jurnalul meu uman şi cealaltă jumătate a mea. Tu însemni lumea pentru mine. Te iubesc.

Tu vei fi mereu unicul ce ocupă locul din inima mea, tu eşti unicul ce apreciază asta atât de mult. Inima mea visează să petreacă cu tine fiecare moment. Te iubesc.
Declaratii de dragoste pentru el: Când ne îmbrăţisăm inima mea bate mai tare, când ne sărutăm sufletul meu vibrează, când mă strângi la piept ambii plutim în bule frumoase de iubire. Te iubesc.

Declaratii de dragoste pentru el

Lucrurile bune în viaţă devin perfecte alături de tine.

Iubirea nu e o ecuaţie, nu e un contract, iubirea nu e o nuntă frumoasă. Iubirea e tencuiala de sub cretă, e pământul pe care cresc clădirile şi oxigenul din aer. Iubirea este locul la care revii, indiferent de unde ai fost.

Mă gândesc la tine chiar acum. Te iubesc.

Cel mai fericit moment a fost când am descoperit că tu mă iubeşti la fel cum te iubesc şi eu.

Declaratii de dragoste pentru el: Nu există cuvinte care să descrie sentimentele pe care ţi le port. Nici un gest şi nici o grijă nu ar putea să arate cât te iubesc. Te iubesc pentru că eşti mereu acolo, nu aş putea supravieţui fără tine. Te iubesc.

Nu vreau trandafiri, diamante, bijuterii sau alte chestii pentru fete. Tot ce vreau e o viață minunată trăită alături de tine. Te iubesc.

Declaratii de dragoste pentru el: Iubirea ta este unicul motiv din care viața mea este o primăvară permanentă. Te iubesc.

linie png, alba

Declaratii de dragoste pentru el was last modified: februarie 20, 2017 by Liliana Bargan