Contacte

Contacte

     De multe ori pe site-uri web, pagina de contacte este una dintre paginile cele mai neglijate de pe site. Odată ce totul a fost conceput este destul de ușor doar pentru a pune o pagina de contacte cu o adresă de email pe ea și permite utilizatorului să facă restul lucrării, dar asta este o abordare care nu are eleganță. Paginile de contacte bune rezolvă un scop – ele ghidează utilizatorul să contacteze departamentul de corectări și să dea informații corecte. În cazul de designeri independenți și magazine de design mici, paginile de contact au scopul de a aduce informații utile, cum ar fi locul amplasarii vinzătorului, ce fel de servicii prestează sau pe care doresc să le facă și sfera de aplicare a proiectului lor. Desigur, agenții de design, de asemenea, trebuie să vă asigurați că pagina este de asemenea atrăgătoare, deoarece ajută să-și arate munca pe care o pot face.

     Am făcut o mică introducere fiindcă unii dintre noi nu au habar de ce este nevoie de o pagină de Contacte și care este rolul ei pe un blog, site.

   Dacă ți-a placut un articol? Ai sugestii de teme pentru articole? Vrei să ne întrebi ceva? Vrei să colaborăm sau crezi că te putem ajuta cu ceva? Pentru întrebări, sugestii, nelămuriri, parteneriate/colaborări și multe altele îmi puteţi trimite un mesaj folosind formularul de mai jos.

Voi încerca să raspund în cel mai scurt timp la mesajele voastre. Cu excepția celor care au fost gîndite mai puțin. Ca o eventuală metodă de contacte adăugătoare ne mai puteți scrie și pe pagina de facebook sau în formularul de mai jos.

Vă rog
– nu îmi trimiteţi mesaje pentru link exchange
– citiți secțiunea Despre noi  înainte de a-mi trimite o propunere, pentru a vedea dacă suntem pe aceeași lungime de undă

Mulţumesc pentru înţelegere!

img line

contacte jpg

img line

 

 

 

 


Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Număr de telefon

Subiectul

Mesaj

Contacte was last modified: septembrie 5, 2016 by Liliana Bargan