Felicitari de anul nou

Felicitari de anul nou !!!

Felicitari de anul nou!!!

Fie ca anul nou sa-ti aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât înfrângeri si mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. LA MULTI ANI!

La mulți ani cu sănătate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice să se împlinească și drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire și belșug. La mulți ani!

La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriți și sus paharul! La Mulți Ani!

Prognoza meteo pentru această noapte: se anunță o furtună de pupici și îmbrățișări! Te sfătuim să închizi umbrela și îți deschizi inima. La mulți ani și un An Nou fericit!

Fie ca anul nou sa-ti aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât înfrângeri si mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. LA MULTI ANI !

Nu dispera când greutatea te apasă si nici nu plânge după alt destin, căci după lacrimi ,dragostea-i frumoasa cum după ploaie cerul e senin.

La mulți ani fericiți, cu multa sănătate, lumina si împliniri si, mai ales, sa va ajute Dumnezeu in toate! Un an nou plin de bucurii!

Vezi mai mult