Urari de anul nou 2016 Moldova

arbol-de-navidad-christmas-treearbol-de-navidad-christmas-treeUrari de anul nou 2016 !!!

Urari de anul nou 2016: Scoala s-a terminat si ne cam plictisim acum, noroc ca avem telefonane si ne dam mesaje de Craciun.

picture-451051-1448938713_______________________________________________________________

Fie ca magia Crăciunului, să vă binecuvânteze cu daruri cerești, și să vă umple inimile cu lumină divină. Craciun luminat si un an nou fericit…

_______________________________________________________________

Daca iti spun ca te iubesc, nu ar fi indeajuns daca nu ti-as spune ca te iubesc pentru totdeauna! Te iubesc si azi, de Craciun, si de Anul Nou… si simt ca te voi iubi in fiecare zi de acum incolo.

__________________________________________________________________________________________________

Vezi mai mult

Mesaje de anul nou 2016

Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, sa v-aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa v-aduca mult noroc!

line separator, moldova

Credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Craciun, va urez sa le aveti pe toate! Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!

line separator, moldova

L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

 

Vezi mai mult

felicitari de craciun

Felicitari de craciun

Iți urez, ție și familiei tale, multă sănătate, fericire și MULT NOROC în viitor! LA MULȚI ANI! Sper că această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă și familie!

Aceasta e o noapte specială, în care poți întâlni o persoana specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile și retrăiește miracolul nopții de Crăciun!

În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile și supărările. Deschide-ți inima și primește un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!

Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!

Frumusețea sărbătorilor de iarna să vă găsească în case alături de cei dragi. Această sărbătoare să vă aducă multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor.

In ziua de Crăciun când te îndopi cu porc și sarmale și n-ai timp nici să suspini. Eu am să-ți aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahar și grăsimi.

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.

Vezi mai mult