Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit

Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit

Nu te gândi că ești special doar pentru că e ziua ta…ești special în fiecare zi. La mulți ani.    Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit

Sunt binecuvântată prin faptul că te am în viața mea. La mulți ani iubire, rămâi minunat așa cum ești.

Cel mai mult îmi doresc să fiu alături de tine și la 100 aniversare a ta! La mulți ani iubire mea.   Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit

Vezi mai mult

sms de zi de nastere

SMS de zi de nastere 2017

SMS de zi de nastere 2017

Sper ca de ziua ta specială să primești tot ce-ți dorește inima. Îți doresc o zi plină e surprize plăcute. La mulți ani!

Să ai o zi de naștere uimitoare. Ea vine o dată în an, așa că fă-o de neuitat!

E drăguț să știi că cineva te place, dar e și mai plăcut să știi că acel cineva nu uită niciodată de ziua ta. La mulți ani!
Vezi mai mult

Urari de ziua de nastere noi

urari de ziua de nastere

Urari de ziua de nastere

Este un sentiment frumos să știi că cineva te place, dar este și mai plăcut când știi că niciodată nu uită de ziua ta de naștere. La mulți ani!

linie15

Un mesaj drăguț, pentru o persoană drăguță, într-o manieră drăguță pentru a-ți ura o zi de naștere drăguță! La mulți ani!

linie15

La mulți ani, prietenului care este mereu alături de inima mea. Vreau să știi că mă gândesc la tine și îți urez o zi de naștere specială. La mulți ani!
Vezi mai mult

Felicitari pentru ziua de nastere originale

Felicitari pentru ziua de nastere

Felicitari pentru ziua de nastere: Ești foarte atractiv – pentru vârsta ta. Ești foarte deștept – pentru vârsta ta! Ești foarte interesant pentru vârsta ta! Eu sper că ești și foarte fericit. La  mulți ani!

Felicitari pentru ziua de nastere originaleDistrează-te la greu – e ziua ta, și doar a ta! La mulți ani!

line png status nouPrietenii adevărați își vor aminti de ziua ta, nu de vârsta ta! La mulți ani!

Vezi mai mult

Felicitari de ziua de nastere noi

Felicitari de ziua de nastere

Felicitari de ziua de nastere: Fie ca de ziua ta, precum și în fiecare zi sa fie pline de căldura soarelui, cu zâmbete de fericire, cu sunete de râs, de sentimentul iubirii și stare de voie bună. La mulți ani!

Sper că ai o zi minunată și că anul următor va fi umplut cu multă dragoste, multe surprize minunate și îți va oferi amintiri pe care le vei prețui în toată viața. La mulți ani.

În această zi minunată îți urez tot ce e mai bun. Fie ca ziua ta sa fie plină cu multe ore fericite, iar viața ta cu multe aniversari minunate. LA MULȚI ANI!

Vezi mai mult

Urari de zi de nastere 2016

Urari de zi de nastere

Urari de zi de nastere: Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!

__________________________________________________________________________________________________

O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!

__________________________________________________________________________________________________

Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin sms. Sper ca un an in plus sa te ajute sa fii mai fericit. La multi ani!
Vezi mai mult

Felicitari aniversare

Felicitari aniversare: Daca exista ceva mai frumos ca un rasarit de soare, ca o priveliste a valurilor ce ajung la tarm, ca o gura de aer respirata pe varful unui munte, atunci iti doresc ca sa fie al tau! Sa ai parte in viata doar de tot ce e frumos!
Felicitari aniversare La multi ani

Ai mai urcat o treapta din a vietii scara, eu iti doresc din suflet a 100 primavara, iar cand te vei uita-napoi pe treptele urcate, sa nu vezi urme de noroi, ci faptele curate. La multi ani!

Felicitari aniversare La multi ani
Iti doresc din suflet Viata sa-ti fie asemeni unui drum pe care sa te insoteasca adevaratii prieteni: Dragostea si Optimismul! La multi ani!
Vezi mai mult

Felicitari zi de nastere barbati 2015

Felicitari cu ziua de nastere

Acum că deja este ora 12 de noapte, te pot felicita si eu. Îți doresc ca de fiecare dată când va bate clopotul la ora 12 de noapte, să ai deja realizate planurile tale pe ziua trecută și să găsești mereu puteri pentru ziua care tocmai va începe să îți realizezi dorințele și visele tale! La mulți ani!
Știu deja că toți de dimineață ți-au urat sănătate, bucurii, realizări pe plan profesional, la studii, dragoste sincera, prieteni adevărați, emoții pozitive și numai cele bune. Eu însă îți doresc numai un singur lucru – ca toate cele dorite de predecesorii mei să se împlinească! La mulți, mulți ani!

Azi în buchetul vieții tale

A înflorit încă un trandafir,

Noi îți dorim în a ta cale

Doar zâmbete și multe bucurii!

Eu îți doresc din suflet sănătate,

Dragoste, fericire, bucurii,

Să ai mereu noroc în toate,

Mulți bani în pungă și doar împliniri!

Vezi mai mult

felicitari de ziua de nastereFelicitari cu ocazia zilei de nastere!

Vă doresc o inimă plină de bucurie, o minte liniștită și viața mai de succes! La Mulți Ani!

Fie ca în această zi speciala sa fie umplută cu tone de momente fericite și flori frumoase,Prieteni buni și de multe ore de bucurie! Vă dorim o zi de naștere foarte fericită!

Vă doresc să vă bucurați de toate lucrurile minunate care vă fac atât de special, nu doar în această zi specială, dar și în fiecare zi a anului!

Vă doresc prietenie de durată, dragostea adevărată, și amintiri prețioase. La Mulți Ani!!!
După cum te uiți înapoi, ieri, pot fi amintirile tale cele calde. Pe măsură ce sărbătorim astăzi, poate inima ta să fie plină cu fericire si bucurie! După cum te uiți înainte la ziua de mâine, toate speranțele cele mai profunde și visele devin realitate pentru tine! Felicitări și la mulți ani!

Vă doresc noroc, fericire și bogăție azi, mâine și dincolo.

Azi ar putea fi o zi mai bună
Pentru a lua o șansă de a spune,
Fii fericit in fiecare zi!
La Mulți Ani!
Vezi mai mult

felicitari cu ziua de nastere

Felicitari cu ziua de nastere!

Un îngeraș sa te păzească,
O îmbrățișare sa te încălzească,
Un zâmbet sa te facă fericită,
O inimă să te facă iubită…
LA MULȚI ANI!!!

La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase. Să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, să obții ceea ce iți dorești cu adevărat căci doar această este singura cale spre împlinire, realizare si fericire!!!

Sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere! Fie ca în această zi în sufletul tău să se trezească o dorința arzătoare de a trăi frumos, de a crea lucruri deosebite și de a realiza cele mai tăinuite visuri. Fie ca soarele să-ți ofere căldura si lumina, ploaia curată – liniște sufletească, zâmbetul oamenilor – încredere în sine, zilele anului – prieteni, visele de azi sî devină realitate, speranțele de mâine – împliniri, orice cădere – un pas înainte iar fericirea sa te însoțească mereu. La Mulți Ani!!!

Să fii la fel de liber ca vântul, la fel de sclipitor ca soarele, la fel de fericit ca florile, la fel de pasional ca furtunile. Să fii orice, să fii oricum, numai să fii lângă mine mereu. Azi e ziua mea preferată, ziua în care cerul mi-a trimis îngerul să-mi fie alături pe pământ. Îți mulțumesc iubire! La mulți ani!

La majoratul tău de 18 ani îți doresc ca sănătatea să fie tot timpul împreună cu tine, fericirea să te însoțească la fiecare pas, dragostea să-ți fie în permanență la îndemână iar norocul să te aștepte la fiecare colț. LA MULȚI ANI!

Vezi mai mult