Felicitari de 8 martie

Felicitari de 8 martie !!!

Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ti mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine: cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu ești cea care mi-a oferit sprijin și încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viața părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea…
Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulți ani!
Felicitari de 8 martie: Fie ca primăvara sa-ti aducă bucurie in suflet, fericire si liniște. Iți dorim multa sănătate si pace si sper ca într-o zi sa te alături si tu clubului mămicilor ca este o experiența de neimaginat!
Floare a primăverii. Azi uita cine ești si trezește-te la viată o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si așază-te pe prima floare a purității. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La mulți ani, floare a primăverii.
Cu roșu si alb am înlănțuit gingașul ghiocel, l-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am înconjurat cu mireasma primăverii, si din tot sufletul ti-l dăruiesc ție, speriind ca-ti va aduce fericire. Cu 8 MARTIE!!!
La mulți ani, mamă! Ești minunată și vreau să împart cu tine ce am mai de preț. Te iubesc.
Te port oriunde în gândurile mele și te simt chiar dacă ești departe de mine! De 8 Martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

Vezi mai mult