Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit

Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit

Nu te gândi că ești special doar pentru că e ziua ta…ești special în fiecare zi. La mulți ani.    Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit

Sunt binecuvântată prin faptul că te am în viața mea. La mulți ani iubire, rămâi minunat așa cum ești.

Cel mai mult îmi doresc să fiu alături de tine și la 100 aniversare a ta! La mulți ani iubire mea.   Felicitări cu ziua de naștere pentru iubit

Vezi mai mult

sms de zi de nastere

SMS de zi de nastere 2017

SMS de zi de nastere 2017

Sper ca de ziua ta specială să primești tot ce-ți dorește inima. Îți doresc o zi plină e surprize plăcute. La mulți ani!

Să ai o zi de naștere uimitoare. Ea vine o dată în an, așa că fă-o de neuitat!

E drăguț să știi că cineva te place, dar e și mai plăcut să știi că acel cineva nu uită niciodată de ziua ta. La mulți ani!
Vezi mai mult

Urari de ziua de nastere noi

urari de ziua de nastere

Urari de ziua de nastere

Este un sentiment frumos să știi că cineva te place, dar este și mai plăcut când știi că niciodată nu uită de ziua ta de naștere. La mulți ani!

linie15

Un mesaj drăguț, pentru o persoană drăguță, într-o manieră drăguță pentru a-ți ura o zi de naștere drăguță! La mulți ani!

linie15

La mulți ani, prietenului care este mereu alături de inima mea. Vreau să știi că mă gândesc la tine și îți urez o zi de naștere specială. La mulți ani!
Vezi mai mult

Felicitari pentru ziua de nastere originale

Felicitari pentru ziua de nastere

Felicitari pentru ziua de nastere: Ești foarte atractiv – pentru vârsta ta. Ești foarte deștept – pentru vârsta ta! Ești foarte interesant pentru vârsta ta! Eu sper că ești și foarte fericit. La  mulți ani!

Felicitari pentru ziua de nastere originaleDistrează-te la greu – e ziua ta, și doar a ta! La mulți ani!

line png status nouPrietenii adevărați își vor aminti de ziua ta, nu de vârsta ta! La mulți ani!

Vezi mai mult

Felicitari de ziua de nastere noi

Felicitari de ziua de nastere

Felicitari de ziua de nastere: Fie ca de ziua ta, precum și în fiecare zi sa fie pline de căldura soarelui, cu zâmbete de fericire, cu sunete de râs, de sentimentul iubirii și stare de voie bună. La mulți ani!

Sper că ai o zi minunată și că anul următor va fi umplut cu multă dragoste, multe surprize minunate și îți va oferi amintiri pe care le vei prețui în toată viața. La mulți ani.

În această zi minunată îți urez tot ce e mai bun. Fie ca ziua ta sa fie plină cu multe ore fericite, iar viața ta cu multe aniversari minunate. LA MULȚI ANI!

Vezi mai mult

Felicitari de ziua indragostitilor 2016

Felicitari de ziua indragostitilor

Felicitari de ziua indragostitilor

Daca un sarut ar fi o picatura de ploaie, ti-as trimite dusuri, daca o imbratisare ar fi o secunda, ti-as trimite ore, daca un zambet ar fi apa ti-as trimite marea, daca iubirea ar fi un om.. as indraznii sa iti spun ca te iubesc. felicitari de sfintul Valentin!

line separator, moldova

De-am putea din cerul noptii, iute am fura o stea, ca sa-ti punem cununa vietii, astazi chiar de ziua ta! Dar nu putem sa ajungem la stele si nici cerul nu-l cuprindem, lacrimand de neputinta iti spun un sincer te iubesc! felicitari de sfintul Valentin!

Vezi mai mult

Urari de zi de nastere 2016

Urari de zi de nastere

Urari de zi de nastere: Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!

__________________________________________________________________________________________________

O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!

__________________________________________________________________________________________________

Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin sms. Sper ca un an in plus sa te ajute sa fii mai fericit. La multi ani!
Vezi mai mult

Felicitari aniversare

Felicitari aniversare: Daca exista ceva mai frumos ca un rasarit de soare, ca o priveliste a valurilor ce ajung la tarm, ca o gura de aer respirata pe varful unui munte, atunci iti doresc ca sa fie al tau! Sa ai parte in viata doar de tot ce e frumos!
Felicitari aniversare La multi ani

Ai mai urcat o treapta din a vietii scara, eu iti doresc din suflet a 100 primavara, iar cand te vei uita-napoi pe treptele urcate, sa nu vezi urme de noroi, ci faptele curate. La multi ani!

Felicitari aniversare La multi ani
Iti doresc din suflet Viata sa-ti fie asemeni unui drum pe care sa te insoteasca adevaratii prieteni: Dragostea si Optimismul! La multi ani!
Vezi mai mult

Urari de anul nou 2016 Moldova

arbol-de-navidad-christmas-treearbol-de-navidad-christmas-treeUrari de anul nou 2016 !!!

Urari de anul nou 2016: Scoala s-a terminat si ne cam plictisim acum, noroc ca avem telefonane si ne dam mesaje de Craciun.

picture-451051-1448938713_______________________________________________________________

Fie ca magia Crăciunului, să vă binecuvânteze cu daruri cerești, și să vă umple inimile cu lumină divină. Craciun luminat si un an nou fericit…

_______________________________________________________________

Daca iti spun ca te iubesc, nu ar fi indeajuns daca nu ti-as spune ca te iubesc pentru totdeauna! Te iubesc si azi, de Craciun, si de Anul Nou… si simt ca te voi iubi in fiecare zi de acum incolo.

__________________________________________________________________________________________________

Vezi mai mult

Mesaje de anul nou 2016

Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, sa v-aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa v-aduca mult noroc!

line separator, moldova

Credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Craciun, va urez sa le aveti pe toate! Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!

line separator, moldova

L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

 

Vezi mai mult